Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Салгадо минатите натпревари изигра многу подобро од Торес,башка Торес е повреден

Ејј сеа глеам само 4ица биле во одбрана.Ја сепак би го играл Рамос десно,а средина Масрело и Канаваро или Диара и Канаваро,Лево Дренте.

Ке заебе Салгадо ке видите.

7603g.jpg

In 2006, Real Madrid added a kid by the name of Alex Samaniego to the cantera. Since then he has impressed mightily and is now considered one of the best talents in the cantera. He has been 'signed' to a 6 year contract that will keep him here until he is 20 years old.

He is a central midfielder who after a rough start after moving toe Real Madrid's youth system has now gotten used to the routine and discipline of Valdebabas.

A little young to be talking about international matches and all but he is a Spanish youth international.

At 14 he is already 5'8 so he is on his way to being a nice physical, technical, scoring AM/CM.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=FjMzZ6kKGWs&[/media]

Имаме светла иднина Алекс,Парехо,црницет шо идат цело време,Енцо Зидан итн итн

абе кај го клават робен да игра не ми а јасно, ќе го дувни некој ке загини. ни треба жив да го продајме на лето. вака шо корист

Потврдена стартна постава
Casillas Salgado Marcelo Ramos Cannavaro Gago Guti Robinho Robben Baptista Ra'l.

Фала богу и Робен да почнит една утакмица во прва постава. Ај да видиме шо ќе напрајт, нестрплив сум :vozbud::tv: :)

Само Салгадо ми кршит филм ама ај подобро Дренте десно да играше.

Очекувам да ги скршиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom