Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Гранеро повторно стрелец за Гетафе. БРАВО!

За Метцелдер немам зборови...баксуз!

И пак од слободен.Ѕвер.Само ако не игра наредна сезона за Реал

Штета,доби директен црвен на крајот,само да не почне да се понаша ко Гути.Иначе Де ла ред у фрст лег,Гранеро у секнд.Им се одмаздија на Мајорка за Реал

Реал нуди големи бонуси...

Секој од играчите на Реал ќе добие по 780,000 евра доколку го освојат првенството и Лигата на Шампионите оваа сезона...

Клубот понуди голем бонус за сити играчи, како мотив за дечките од Бернабе. Раул, Гути, Касиљас и Салгадо имаа состанок со претседателот на клубот Роман Калдерон и спортскиот директор Предраг Мијатовиќ за да се договорат околу бонусите кои ќе ги следуваат доколку ја освојат Примера и Лигата на Шампионите.

Доколку Реал ја освојат Примера, во која лига се на првата позиција и имаат 9 поени разлика, секој првотимец ќе добие по 300.000 евра да ужива во „летните празници“.
А ЛШ е главна атракција и доколку Los Merenguesi успее да го крене овој трофеј по десети пат тогаш сите добиваат награда од 480,000 евра.

Таквите договори од управата и не се необични, но доколку клубот успее да ги освои и двата трофеја тогаш ќе се соочат со исплата од 19,5 милиона евра.

zidan se vraka vo real ...no dali kako aktiven igrac ili kako trener na pomladite kategori,zavcera imal sredba so kalderon i mijatovic pa bil sklucen dogovor no ne e objaveno kakov dogovor...zidan pred 2 meseci za vesnikot AS izjavil deka ne ja otfrla moznosta da se vrati na fudbalot...Zidan Vo Real !!! YES

HALA MADRID!!!

zidan se vraka vo real ...no dali kako aktiven igrac ili kako trener na pomladite kategori,zavcera imal sredba so kalderon i mijatovic pa bil sklucen dogovor no ne e objaveno kakov dogovor...zidan pred 2 meseci za vesnikot AS izjavil deka ne ja otfrla moznosta da se vrati na fudbalot...Zidan Vo Real !!! YES

HALA MADRID!!!

Не се враќа како играч, читав прееска и интервју имаше со него (после кога ќе си одам дома ќе ви го оставам да прочитате), а највероватно ќе е тренер на младиот тим од Реал....

Руд имал гастритис,овие два дена на шоља ќе ги помине.
Едит:Диара може да игра со Алмериа ако Шустер одлучи дека е подготвен

„Сакам да се вратам во Реал Мадрид за да им помогнам на младите играчи во клубот, а можам да помогнам и на било каков друг начин. И сеуште Мадрид го сметам за свој дом“

ова е дел од изјавата на Зидан.

А Метзелдер нема да игра до крајот на сезоната.:jaj:

Goalkeepers: Casillas and Dudek.
Defenders: Salgado, Ramos, Cannavaro, Marcelo, and Torres.
Midfielders: Diarra, Guti, Balboa, Drenthe, Baptista, Robben, Sneijder, and Robinho.
Forwards: Higuaнn, Soldado, Ra'l, and Van Nistelrooy.

suster so ovie igraci ke i se sprotistavi na almeria

:)

-----------1------------
--2---4----5---------12---
--23--14----19/6------10--
-------7-----17/9--------

Освен тие за кои се двоумам ,а другите сигурно ке играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom