Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
srekni Bozikni i Novo Godishni praznici do navivacite na barselona. neli ke sme go gleale fantastic four ili taka neshto mislam bese. ni 4 ni 5 ne vidov. barselona blage veze nemat. odvaj dva shuta na gol.

Vayamos companeros
[SIZE=-1]Muchachos gringos al matadero...

tri-zero real shiteros
[/SIZE]

Ќе го успијат Ѕверот, кај и да е. Робињо мајмунчето и тоа е мирно. Арно ама уште малце и ќе го отворам кафезот. Кафезот со гепадот. Гладен е.

Второ полувреме.
Гепардот од Камерун, ќе може мирно да вледее со џунглата.

хахаха, ќе се посерат врз реал шит мадрид

Почна другови!!! Ајде да им ебеме матер!!! :zlo:

Сите против Реал.
Реал против Барселона.

Реал си е Реал.

Фала на сите честитки

Охооо го јадеа....ете што е тимска игра....што тоа го нема кај Барса....само поединци ги спасуваат нив....Меси им го нема....едвај акција сврзуваат......

Немам зборови за играта на Реал....одлични беа во секој дел од теренот...посебно ми направи мерак одбраната....честитки за Рамос,Пепе,Канаваро и Хајнце....

Пепе покажа зошто вреди 30 милиони....

Поздрав до каталонците....нека уживаат во поразот:pos2::pos2::pos2:

А за мадриѓаните нека си се веселат....голема победа е ова на Реал...кој сега бега 7 бода....

Уште еднаш ......БРАВО:vozbud: :salut:

Реков Баптиста ќе го пушти од кафез :) перфектна игра во одбраната,пепе ги изеде,роналдињо не мрдна,диара секогаш на место,едноставно сите изиграа на потребното ниво.Со 7 бода предност во новата година.Looks good

Шинтерите имаа генерален штрајк поради доцнењето на ноемвриските плати.

Затоа животните во каталуњската зоолошка беа пуштени на слобода.
Јас ферски честитав, ама во знак на револт ги туркам пантолоните и им ја давам честа на фудбалерите на RM да извршат BJ.

Благодарам.

СИТЕ БАРСЕЛОНИСТИ - МОЖЕ да го пушите :)

Синови и фанови на реал, и оваа година шампиони :) Честитки

* Пепе - Робокап, неможе човеково суштество да го пројде тој , звер е

Шинтерите имаа генерален штрајк поради доцнењето на ноемвриските плати.

Затоа животните во каталуњската зоолошка беа пуштени на слобода.
Јас ферски честитав, ама во знак на револт ги туркам пантолоните и им ја давам честа на фудбалерите на RM да извршат BJ.

Благодарам.
Да завршат играчите на барса работа па после јави се кај играчите на Реал.Не верувам дека ќе успее нешто па за секој случај јави се после кај Викецот он ќе ти заврши работа.Сака младо месо

Ако речам дека Реал беше подобар, ЛАЖАМ!
Реал ја РАСТУРИ Барселона!!!!
Какви додадвања, пасови, голот одличен, исто и одбраната...
Сеуште е рано да се каже дека Реал ќе бисде шампион, ама сега никој не може да каже дека и не ја заслужува!

А за Барселона, „Фантастична четворка“ = „Невидлива четворка“
Роналдињо врска нема, Ето не е ко шо беше, Меси не играше, ама ако секогаш очекуваат тој да ги спасува, поарно нека не се надеваат на ништо сезонава. Еден играч не прави тим.

Честитки за победата!!!

Ајде нека ни е честита победава на Ноу Камп, навистина заслужено победивме, изигра одлична утакмица целиот тим на "Кралевите".

Посебно за одбележување се:
-Пепе(целиот меч го изигра маестрално едностсвно No comment),
-Рамос(го пикна в џеб на Роналдињо:pos:),

-Руд(за асистенцијата на Баптиста, ПРЕКРАСНО :)),

-Баптиста(и тоа каков волеј :cuc:),

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom