Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
гути го затворија неможеше да мрдне и цела игра на реал паѓа.полесно му е кога е снајдер.вчера сите одиграа лошо освен одбраната без салгадо.марсело продолжува со одлични игри,на овој натпревар особено добро одигра во дефанзива

Јас само што го видов Салгадо...реков џабе, загубен е натпреваров! Старецот си нема врска од фудбал, не е она што беше порано! Во последно време кога ќе го видим да игра...крв ми капе! Абе го вртеа како сакаа, го измеша 2-3 пати тој левото крило на Ваљадолид!

Но да ја заборавиме што побрзо вчерашната утакмица, и да се насочиме на натпреварот во среда, со Бетис! Директен пренос на Премиум 1 ќе има...а најверојатно и на Премиере! Сега знам дека ќе ги гледам сите утакмици на Реал...премиере ги дава сите...се разбира највеќе заради Шустер и Метцелдер!

Golot bese brilijanten ama ne se potresiv mnogu od nereseniot rezultat.Ako de neresenio nereseno so sea.Mora da ima i vakvi natprevari,i plus ne go staj Snajper zs ke pustat tie nekoj igrac so ne im treba samo da go ovredi na Snajper i nego mu e gajle so ke zema crven karton samo da go povredi.
Sekogas vaka igraat doma protiv Real ,Vallodolid.Pred nekoi 3 god od 2-0 na poluvreme im vrativme so 3-2.

EDIT.Salgado neka go izbrkaat.

mnogu slabo odigravme..dovolno bese 1:1 oti mozevme i da izgubime tie poubavo igraaod pocetok do kraj..a da kazam deka salgado poke ic ne treba da se klava vo igra lele katastrofa bese :kesa: aj da se nadevame deka real ke tepa so betis..

Аман бе овај Глупстер Салгадо Го Става...Па Чоекот Не Знае Да Трча Бе...Дали Видовте Како Трча Некако Backwards - Изпревртено ...Наместо Да Го Стави Метзелдер Средина И Рамос Бек Тој Игра Со Салгадо...ц.ц.ц

guti e najdobriot igrac vo real sega za sega odlicno igra zaedno so snajder a pogore procitav za raul koga ke go izvadat!pa vaka svatete deka raul e od 14 godini vo real za prv tim igra od 18 godini.celiot zivot go posvetil na real i nemoze nekoj da dojde i da kaze ajde raul sedni na klupa nema takov covek!kolku i da igra slabo raul sekogas mora da igra vo prviot tim.i na mene mi e zal za toa no jbg raul sam si go napravil toa zasluzil da ne go izvadat

Аман бе овај Глупстер Салгадо Го Става...Па Чоекот Не Знае Да Трча Бе...Дали Видовте Како Трча Некако Backwards - Изпревртено ...Наместо Да Го Стави Метзелдер Средина И Рамос Бек Тој Игра Со Салгадо...ц.ц.ц

za tvoja informacija metzelder bese povreden ovaa utakmica :D

Реал ги сака Дрогба и Балак
Шпанскиот гигант Реал Мадрид во текот на викендот испратил понуди до Челзи за фудбалерите на оваа екипа Михаел Балак и Дидие Дрогба. Според англискиот таблоид Тајмс, Бернд Шустер одамна сакал да ги ангажира двајцата играчи, но сега има намера да го искористи хаосот во Челзи кој настана по заминувањето на Хозе Мурињо од Стемфорд Бриџ.
"Дидие е многу важен дел од нашата трансферна политика и подолго време се обидуваме да го ангажираме", искоментира Шустер, кој додаде дека Балак "требаше да дојде во Мадрид многу порано, а не да си го губи времето во англиското првенство".

п.с. Верујте не ви требаат овие двајца имате супер тим вака

hmm mislam deka bas dobro bi ni dosol drogba!togas mozebi raul ke stavi prs na glava i sam ke si sedne na klupa :D mozebi :D

hmm mislam deka bas dobro bi ni dosol drogba!togas mozebi raul ke stavi prs na glava i sam ke si sedne na klupa :D mozebi :D

sonuvaj. raul od 14 god igra za real od 18 prv tim, site rekordi gi ima ruseno, ke sedni na klupa za nekoe gjupce od afrika da igra? posle se so ima napareno za timo nema maz so mozi da odi i da mu reci da sedni na klupa

sonuvaj. raul od 14 god igra za real od 18 prv tim, site rekordi gi ima ruseno, ke sedni na klupa za nekoe gjupce od afrika da igra? posle se so ima napareno za timo nema maz so mozi da odi i da mu reci da sedni na klupa
така е неможе некој да дојде и да го седне на клупа

guti e najdobriot igrac vo real sega za sega odlicno igra zaedno so snajder a pogore procitav za raul koga ke go izvadat!pa vaka svatete deka raul e od 14 godini vo real za prv tim igra od 18 godini.celiot zivot go posvetil na real i nemoze nekoj da dojde i da kaze ajde raul sedni na klupa nema takov covek!kolku i da igra slabo raul sekogas mora da igra vo prviot tim.i na mene mi e zal za toa no jbg raul sam si go napravil toa zasluzil da ne go izvadat

Потполно си во право! Раул го има целиот живот оставено за Реал...и сега некој да дојде тука и да му рече ајде мрш, не ти е овде местото! Раул можеби игра слабо...ама барем малку размислете, и ќе видите дека Раул кога е НАЈ најпотребно дава гол и игра за чиста 10-ка...тоа докажува колку го сака клубот...и неможе да биде отстранет!

Moze Saviola da go sedne ili ako se povredi kao lani.

Ako doe uste eden napadzac Higuain nema da vleguva kako Soldado seam a Soldado na pozajmica ili prodazba.mnogu loso.

Балак Најверојатно И Ќе Премини Во Наредниот Преоден Рок Но Дрогба Не Верувам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom