Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
I sto vikate Pepe ne bil kriv a? Penalot ka go naprae ka neasalen ide so rukata misli leta! Posle za 4-ot gol, Casillas izlaga da ja fati topkata, ovoj mu se pusta so klizac, mu ja presekuva i mu ja ostava na Kanoute da si dade gol! Aj ne e uigran, ama vakvi greski da se pravat neznam...mislam deka e premnogu!

Shteta decki! Ni zamina eden od najdobrite igraci...Cicinho! Bas mi e zal sto si zamina no toa e toa! Podobro za nego zosto ne mi se veruva deka ke fatese mesto vo Real! Tu da go ebam ovoj Schuster ni prodade eden od najdobrite igraci! Stvarno golema shteta!

Iako se uste nema nisto na oficialnata strana na Real!

Знаете ли што вели Мурињо подобро да победам 1-0 отколку да изгубам 5-4 Реал го избрка Капело заради стилот на игра со Шустер мислат ке има атрактивен фудбал ќе видиме што ке направи Шустер

си се смешал малце овде :) подобро да изгубам 1-0 отколку да победам 5-4 :helou:

Decki, ne znam... ama 5 gola pred svoja publika... so e mnogu, mnogu e.

Sepak, ne moze da igras so dvajca centralni stoperi koi se po 170 cm...

pa taka ima kazano covekot zs jak tim kako sto se Real M i Celzi ne smeat da primat 4 gola toa e mn.

изјавата на мурињо лани беше таква, демек подобро за него било да изгуби 1-0 отколку да победи 5-4 :)

Зборот е дека големи гиганти не можат да си дозволат да примат 4 голови.

А за Сисињо, најверојатно Реал ќе се обиде за Дани Алвес да го земе местто него. На еуроспорт пушуваше дека Алвес сакал во Реал, би го одбил Челзи за таму да оди.

и што ако е низок...има висок одраз, зато беше најдобар дефанзивец у свет....
а како што видов мислам сите голови со нога ги дадоа, немаше со глава

абе мислев на оние 5што ги примија....

Пола од вас шо зборат против Шустер не гледале повеќе од 1 утакмица под воство на Шустер.е знаар како се одвивал мечот и штосе случувало таму.
Ќе ве замолам да се воздржиме до половина првенство па после ке коментираме.Така се менувало тренери и ако е така Интер и Манчестер треба секоја год да менуваат ама не го прават тоа.
треба да му се даде простор.Ако е за плукање ке плукаме после декември.

Штета за Сисињо.Ми беше омилен играч сега треба да си барам друг

Armin! Tocno e deka prijatelskive ne sum gi gledal bidejci nemav kaj da gledam, no mislam dokolku igracite gresavaat vo dodavanjata i pravat greski kako sto napravi Pepe...toa e do niv a ne do trenerot, no dokolku igracite igraat dobro (vo slucajov kako sto kazuvate za ovie nekolku natprevari) a nema nikakov rezultat od taa dobra igra, togas e do trenerot! Ne sum vo pravo?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom