Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
CCC toa li e real sto sakat da ja osvojat liga na sampionite so vakva igra protiv sevilla sto ja pokazaa osmina finale dovolno ke im bide. Suster glup stavil go Bilboa taj pojma nema, nisto ne pokazaa real nogo slabo, jas kazah za 3 meseci real ke barat nov trener. Raka na srce navivam za real ama deneska mn. slabo se pokazaa a veruvam i prethodnite natprevari slabo odigrale koga gubea od PSV, DEPORTIVO, HANNOVER.

другата недела ќе ги стопиме

другата недела ќе ги стопиме

drugata nedela ke se poserat
site probvaja da me ubedat deka shuster e poaren od kapelo. shitster vrska nema
celo pleme nacisticko da mu go e...
'ke igrame ubav fudbal i ke pobedvame'. neka mu ja udrat klocata pred da pocni sezonata oti nema ni za intertoto mesto da fatime

drugata nedela ke se poserat
site probvaja da me ubedat deka shuster e poaren od kapelo. shitster vrska nema
celo pleme nacisticko da mu go e...
'ke igrame ubav fudbal i ke pobedvame'. neka mu ja udrat klocata pred da pocni sezonata oti nema ni za intertoto mesto da fatime
TAKA E, SE SOGLASUVAM SO TEBE!

ја поише му верувам на шустер одколку на капело,ќе виите за една недела коа ке слави прва титула со реал

da da da! toa sigurno! abe mozam da se kladam deka real godinava ni 3 mesto nema da bide! da mu ebem shuster da mu naebem! TOKMAK! toj ke go vodi Real! abe neka skokne od najvisokata zgrada vo Madrid! shupak eden! i shuster bil podobar od kapelo! toj misli Real i Getafe e isto da gi vodis! neka mu udrat klocata glup eden! narednata doma ke ni go nabiat i tamu i toj shuster neka se slika mamicata negova a!!!

незнам зашто толку бргу донесувате заклучоци,кога уште не е ни почната сезоната уште не е комплетиран тимот,боби вчера се кладеше дека ќе примиме 3 гола а примивме само 1,јас мислам дека е добро што изгубивме со 1-0 со оглед на тоа што игравме без клучните играчи.поздрав

abe predsedatel so nema vrska od fudbal ne se klava
koj e nenormalen da go smeni nekoj so ima osvoeno la liga, seria a i liga na shampioni za nekoe pederce so gi ima trenirano 'seresh' i getafe.
mnogu zbora a malce praj
citajte go intervjuvo od realmadrid.com

'Are you worried for not being in optimum form yet?
There is a lot of pressure and we are forced to win every game. I'm convinced some players will arrive to help the squad and allow us to tackle the different goals we have set ourselves this season.

samo kupvaj igraci... kapelo so najloshio tim na Real vo istorijata na klubo ja osvoj la liga, a ovaj gi zede metzleder, saviola, pepe i soldado. treba sto pati da e poaren od kapelo so timo so go ima sega

'Did you like the image the team gave?
Several things aren't working out yet, especially in tough matches against hard rivals like tonight's. We'll soon solve these problems. I'm not too worried.'

several things arent working i jas ne sum zagrizen???? toj ako ne e koj treba da bidi??

Другата недела на Бернабе ке ги јадеме живи.

незнам зашто толку бргу донесувате заклучоци,кога уште не е ни почната сезоната уште не е комплетиран тимот,боби вчера се кладеше дека ќе примиме 3 гола а примивме само 1,јас мислам дека е добро што изгубивме со 1-0 со оглед на тоа што игравме без клучните играчи.поздрав

abe se kladev ama oblozuvanjeto ne e sekogas tocno neli? :D:D ne donesuvame zaklucoci mnogu brzo! ama aj kazi ne igraat slabo!? a toa so vikas igame bez klucnite igraci...koj se drugi otsutni osven van?

рвн вреди за 3 играча,само он може да игра во напад сам,сега играше раул во напад.и да ти кажам не мислам дека играат слабо само не се доволно уиграни башка и вчера не беше најдобрата постава што ја има реал така да другата недела ќе го видите вистинскиот реал

рвн вреди за 3 играча,само он може да игра во напад сам,сега играше раул во напад.и да ти кажам не мислам дека играат слабо само не се доволно уиграни башка и вчера не беше најдобрата постава што ја има реал така да другата недела ќе го видите вистинскиот реал

dobro de! i jas sakam Real da gazi ali so ovaa igra ne pokazuvaat bas mnogu! ostanuva da vidime sto ke napravat naredna nedela!

а шо се случе со Робен, денес го видов на ТВ седнат до Тери, нели имаше потпишано, барем сегде така прочитав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom