Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Кој бе немал повредени Меси 2 пати се повредува по 3 месеца Ето 3 месеца не играше инаку ќе видиш дека ќе се клањате на Бернабе.

Фак оф дете....

Него исто е и да игра Робен и да не игра...против барса ќе ни треба посед на топка(со ваква средина тешко) а да се надеваме на еден Робен преку контри да направи нешто тешко(Ливерпул работа ќе биде..топка нема да фати и ќе си стои до аут линијата). Во секој случај тука ќе е Игуаин дечко секоја чест му симнувам капа и да се надеваме дека Капитенот и Хантерот ќе брцнат по еден-два гола :D

значи правиме муабет за Премиера не за ЛШ ако пратиш фудбал треба да бидеш свесен дека се работи за 2 различни натпреварувања во Премиера сме подобри а за во ЛШ немавме доволен играчки кадар
koja барса бе ќе биде исто како лани 4-1.10 натпревари победивте со 1-0 со МЕСИ кој се размеси и ЕТО ќумбето
:pos2::pos2::pos2::drk::sekss:

Конкретно сезонава и двата клуба се скоро подеднакво добри. Тој што ќе ја освои титулата е појак, нема што друго да се збори.
не е тоцно кој ќе ја освои титулата е појак РЕАЛ од време е појак од Барселона

kolku se srekni navivacite na real so razlikata megju barsa i real iznesuva samo 6 boda:pos2::baeh::baeh:

6 до идната сабота ќе биде 0 или само 3 разлика
:toe:

abe ke igra robben na el klasiko ke vidite ke stisne zabi za taa utakmica

да мајсторот треба да игра и без него сме јаки

многу сме јаки.многу сме јаки ......................................................:vozbud:

anel kako so mi izgledas po pisenjeto mi izgledas ne pogolem od 13 14 godini
misalm deka bobice zlatko i uste nekoj porealen navivac ke ti objasni nekoi raboti

немојте да се радвете дане биде како 2007 со 12 разлика на крај ја изгубифте титулата

До крајот на кариерата во Реал

Дејвид Бекам ги негираше шпекулациите дека летово ќе си замине од Реал Мадрид за повторно да настапува во Премиер-лигата. Англиските медиуми информираа дека Бекс бил незадоволен што уште нема освоено ниту еден трофеј на Сантијаго Бернабе, но капитенот на "Гордиот албион" напомена дека тоа е само мотив повеќе за него да остане член на "Кралскиот клуб".

"Сакам да останам тука, да играм за Реал Мадрид и да продолжам да бидам капитен на англиската репрезентација. Моја желба е да потпишам нов договор со Реал и да останам во овој клуб до крајот на кариерата. Фактот дека немаме освоено трофеј фрустрира, но тоа е само уште поголем мотив за мене да продолжам со добри игри и да придонесам овој пост што поскоро да заврши. Се чувствувам одлично во Мадрид, моите деца учат во добро школо тука, така што немам апсолутно ниедна причина да се вратам во Англија", изјави најпопуларниот светски фудбалер.
немој во милан ќе освои немате 10 години освоено домашното калчо лига:kesa::pipi::jaj::toe::vozbud::smir::smir::helou::baeh::drk::drk::sekss::sekss::duel::duel:

Кој бе повеќе време никој од фан клуб:Барселона ви немаше пишано 2 месеци,додека не почна Иван во фан клуб:Барселона.
За натпреварот 100% беше наместен него ајде така играте вие.

мило ми е што некој се пронајде во мојот пост
инаку јас никого не посочив
сам си се посочи ти :smir:

anel kako so mi izgledas po pisenjeto mi izgledas ne pogolem od 13 14 godini
misalm deka bobice zlatko i uste nekoj porealen navivac ke ti objasni nekoi raboti
Јас му давам 10..

П.С Пепе:tapp::tapp::tapp:..ОМГ!!Само 6 натпревари..Не е можно!

Реално е 6 бе што сакаш па и ти. Не го оправдувам во никој случај, ама 6 натпревари се доста, со оглед на тоа што казнава е до крај на сезона. Ехеее, имало и многу потешки случаи, тепање на кило па немало којзнае какви казни, а не за еден бокс :):) Што требаше на Адриано да му направат кога му ја развали муцката на Канеира? :)

Пепе испадна тешка животиња, ем крив, ем отиде и шамари да им мава на другите играчи на Гетафе:tapp::tapp::tapp::tapp:

Пепе испадна тешка животиња, ем крив, ем отиде и шамари да им мава на другите играчи на Гетафе:tapp::tapp::tapp::tapp:

Господ знае само што му беше. Остај тоа кога го даде Игуаин 3от гол влегол пак во терен, којзнае на што дрога беше :pos2: Како и да е оправдана е суспензијава, само што усра баш пред Ел Класико...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom