Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Раул..ајде среќен роденден и од мене друже...денес едно 3 гола да паднат во мрежата на Зенит...да ти биде уште посреќен денот...

Ајде уште саат време...:vozbud:

Се читаме на полувреме...со позитивни коментари се надевам...:helou:

24...

Ај презент ту ју Раул-Д принц оф Мадрид!!!!

Јас мислам оти ќе изгубат реал денеска :nesum: то је то ама ај ќе видаме..

Де бе и ти па не биди песимист...:helou:
Шо знам... едвај се извлечее против бетис... во исчекување сум на кикс на реал ако не оваа наредната (или во гости) во шпанија тава 100% :nesum:

Ај уше пола сат, сакав да игра Савиола место Раул али ај :)))

Шо знам... едвај се извлечее против бетис... во исчекување сум на кикс на реал ако не оваа наредната (или во гости) во шпанија тава 100% :nesum:
Абе сите многу очекуваат од Зенит...ама во суштина,кои се тие Зенит?
Ги победиле на Манчестер-големи јајца,беа во слаба форма Манчестер тој период...
Единствено нешто што ме плаши е ладното време во Русија на кое не се навикнати нашите Мадриѓани,но сепак Реал си е Реал.Очекувам победа:smir:

Мислам дека Гонзало заслужува место во првиве 11 денес :toe:
Мислам дека во Лига на Шампиони Раул е сеуште незаменлив...но сигурно ке добие шанса Гонзало во второто полувреме

Првите 11
Casillas, Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze, DLR, Diarra, VDV, Robben, Higuain, y Van Nistelrooy
Раул го нема, пријатно изненадување.

Абе сите многу очекуваат од Зенит...ама во суштина,кои се тие Зенит?
Ги победиле на Манчестер-големи јајца,беа во слаба форма Манчестер тој период...
Единствено нешто што ме плаши е ладното време во Русија на кое не се навикнати нашите Мадриѓани,но сепак Реал си е Реал.Очекувам победа:smir:
Не мора да значи ништо тоа ладното време...
И пред 3-4 години кога играа во гости со локомотив москва победија 0-1 а дома играа 2-2 што значи на некој му пречи ладното а на некој НЕ!
Ако ја изгубат и таа зенит тогајска тешко е за очекување понатаму да влезат (од првите 2 места) така да... Ке го дадат максиумот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom