Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
И какви впечаток оставаат играчите.Дај кажете нешто,кој е составот,формацијата.Дали задоволуваат со играта.Кажете мислења затоа што не го гледам натпреварот.:helou:

Добра асистенција беше од Салгадо :)
Иначе Хави Гарсија најчесто таму ќе биде користен, како централен бек.

За фико
Dudek
Salgado - Javi Garcia - Heinze - Torres
Sneijder - Diarra - Guti
Van Nistelrooy - Raul - Robben
Ќе има сигурно измени второ, гледај на интернет, не е кузнае каква снимка ама се гледа.

иста формација, исти тактики, Робен напаѓа на лева страна, Салгадо десна...се по старо
Дудек покажа добри рефлекси 2-3 пати, Диара солиден... другите но комент
Салгадо трча ко ненормален, брка играч 5-6 секунди без да проба да ја земи топката, после му покажват некој дриблинг го пуштат по сончоглед и одма 100 постотна шанса, ко секогаш противнико изглеа поопасен а на крај Реал победва. Господ знај како ги тепавме барселона два пати со овие играчи
си реков ќе проба некоја нова формација во подготофкиве, тој се по старо... како не му здосаде не знам

Добра асистенција беше од Салгадо :)
Иначе Хави Гарсија најчесто таму ќе биде користен, како централен бек.

За фико
Dudek
Salgado - Javi Garcia - Heinze - Torres
Sneijder - Diarra - Guti
Van Nistelrooy - Raul - Robben
Ќе има сигурно измени второ, гледај на интернет, не е кузнае каква снимка ама се гледа.

Фала братче ИВАН.:helou:Гледам на интернет ама нешто ме зеза,а и многу ми кочи(за слика не правам муабет):)

конечен резултат 2-1
голови на Нистелрој, Парејо - Зидан

5 бода, солидна игра, задоволен сум, посебно од младиве.

сите живнаја ко влезе Робињо... дриблинзи ти реков ми рече. ако го продат го тепам Калдерон на лице сместа

Дај ставите нешто хајлајтс,головите,затоа што не видов Ф од ФУДБАЛ.(благодарам однапред):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom