Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ова веќе ми се допаѓа :)

Многу подбро ке направат Реал Мадрид ако го ангажираат Ван дер Варт или Давид Виља наместо Кристијано Роналдо не вреди за таков играч да се даде толку пари (мислам никој играч не вреди толку).

На АС можете да гласате за К роналдо или ВДВ и Виља. Ја гласав за панот Б

Ех конечно им текна за планот Б...

План Б подобар од план А

Од официалната страта...

Шустер кажа дека трансферите ова лето зависат од Роналдо. Ако не биде ништо со Роналдо (не кажа до кога ке се обидуват) ке се посветат на други играчи. Најверојатно ВДВ. (оти може и средина и понапред да игре.)

Internationalsback.jpg

Се вратија :vozbud:

Гледај го колкав е,комотно може да му е замена на Касиљас па можеби ќе е и подобар.:):vozbud:

Од официалната страта...

Шустер кажа дека трансферите ова лето зависат од Роналдо. Ако не биде ништо со Роналдо (не кажа до кога ке се обидуват) ке се посветат на други играчи. Најверојатно ВДВ. (оти може и средина и понапред да игре.)
Па најнормално. Затава оште никој не се купиле, чекат на роналдо...

Најпотребен е напад т.e Давид Вила нека направат конкретна понуда

После натпреварот Арсенал - Реал ќе се виде шо им недостига на реал за сезоната 2008-2009 и мислам после тај натревар ке се виде дали им треба роналдо или не

Го продадоа Солдадо во Гетафе:(.6 милиночиња. Значи пропадна надежта кај мене за овој играч а толку се надевав.

Ај сее отвори место за Виља:)

Го продадоа Солдадо во Гетафе:(.6 милиночиња. Значи пропадна надежта кај мене за овој играч а толку се надевав.

Ај сее отвори место за Виља:)
Место за Виља имаше овој секако е млад не можеше да игра ама има потенцијал детево и јас се надевав многу на него ама ...

Солдадо изјавил дека повеќе би сакал да игра за Осасуна,а не за Гетафе.Дали неговиот трансфер со Гетафе е реализиран?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom