Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде и од мене честито победа ...
Што сакам да паднете со нас :zlo:

...и погледните го БаТиста како да е на копакабана!!- Калински нормално :)
BaPtista е, како и обично си лапнува букви скапаницава.

Важно Пандев даде гол, ми се исполни срцето...3гола им брцна, не е малце.

Хаххахах ме нервираше цело време БаТиста де Батиста.Имаше уше нешо лани светското првенство во Италија пази ....Наместо Робињо Марсело ама тоа е јужли......
Пандев ѕвер

Што сакам да паднете со нас

Нејќеш веруј нејќеш

и ја чекам ќе го лапнете сигурно само сеа нема да се паднат пошо и реал се први ама коа тогашќе налетате :D
Епа ако де тоа е интересното да се гледа нешто интересно а не све едни исти да паѓаат...:pipi:
Ливерпул е втор може ќе падне со некој појак ... :je2:

пак Пандев ни даде гол, ама сепак победивме, браво за Касиљас што го одбрана пеналот. :)

Редно беше да одбрани пенал веќе.Две години нема одбрането и сеа најде да одбрани коа не беше толку важно коа ке треба да одбрани .Ама ај важно одбрана за самодоверба

ДА ве прашам само бидејќи не ја гледав цела утакмица кој го шутираше пеналот?

Баш ми е ќеф Пандев шо даде гол браво за него(само да не е сериозна повредата),
Реал се опушти во второто полувреме иначе можеш да им дајт уште 2-3 гола. Halla Madrid

Избришани се 19 мислења. Следниот оф топик или провокација и ќе лета некој.

da ne ja ima nekoj himnata na navivacite na Real (Ultras Sur)? se vika Comienzan los 80s. ja najdov na youtube, ama go zaborajf linko. nogu mi treba. imat uste edna ama taja ja imam, sea ovaja mi treba

e nemam jas :) i vnedela vo 21:00 imame natprevar so ekipata na osasuna na sitel ke ima direkten prenos pozdrav i ocekuvam pobeda

Победа ами шо.....Портиљо игра таму со Пандијани лееееее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom