Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Играта а и тимот делуваа одлично.
Само се се мислам дека оние Рома се во очајна форма, па тоа припомогна да изгледаме толку јако и убедливо.

Ајде во недела нека ме демантираат!;)

Маст.
Незнам дали го начека голот на новата седмица, а и општо сите 3 гола беа супер :D.
bas u kladza gi gledav i Juve i Real naporedno.. Super tretiot gol.. Nego 1 igrac ne mi teknuva koj bese, pri 2-0 promasi 1 na 1 so golmanot, odnosno me iznervira faktot sto ja svrti glavata vo levo a sutna vo desno u stilot da go ponizi golmanot ama ovoj mu ja odbrani.. Da bev trener, odma ke go izvadev pri takva neserioznost..

Асенсио... мада мислам дека и без таква "финта" Олсон ќе му ја одбранеше, немаше простор а ни време за да цели кај да шутира.

Вчера само си подававме...среќа шо дадовме 1 гол каков таков.

Како тргнале ќе не отворат ко туна комадичи у маслиново уље[DOUBLEPOST=1537995065][/DOUBLEPOST]Хакими голче за Дортмунд (y)
Ја би го стаил у второ и така изгубена е утакмицава ова бразилчево да го видиме, да не биде џабе гледањево :)

Последно уредено:
се измориле од Фифа наградиве..:D

малце ги спуштија на земја, дека нели Роналдо од кога си отиде, повеќе владее тимски дух и атмосфера...Бенз и Бејл конечно имаат шанса да покажат што знаат, дека Роналдо им беше најголем непријател..

за одбранава не ми се ни зборува...поготово Рамос и Марсело...полека но сигурно им мине времето, мора да се бараат алтернативи со време..

и секоја ебана утакмица имаат по 20-25 шута, од кои само 2-3 во оквир на голот...па да ви ебам све...

Добро бре овај тренер има ли карактер да покажи муда. Како бе Рамос и слободни и пенали како!
Бензема ми направи кеф убо тргна, и то е то, ти ебам то ртката тешка како можи во 50мин еден допир и тој го грешиш. Се на се се гледа дека е некадарен тренеров, освен пас игра друго ништо незнае изгледа, нема креативност, слаб мотиватор, со замените е катастрофа веќе трета утакм.
И некој да ми кажи прашувам за другар, од кога Кашемироооу АМЦ почна да игра?
Од тешкаш, разбивач, трет одбранбен, станал амц. Сите голови и киксови за сеа на негова вина му ги пишувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom