Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не им се играше на нашиве.

Zidane: "I rotate my squad a lot and try to get the best out of them. Sometimes I even bench Cristiano and no one else did that before me. Under my policy, every player gets a chance"

30531213_2084267348273216_4522194778472841216_n.jpg

Не глеав второ полувреме Роналдо кога го извадија. Нека стави некој видео од хет-трикот на Бејл, ножичките , со пета од 30 метри шутот и самозапалувањето, фала.

Бејл 1 асистенција...другите центаршутеви се у публика :)

Од ка излезе педерот уште 190мин да играа немаше у гол да шутнат, играта со нафрлања на никого пресликана од првата полусезона.

И капитенот капитенски пак, прошлата со Јуве суспензија изеде а сега го остави да си помине Гризман и да си шутне кај сака, крева раце бара нешто дали офсајд дали фаул :facepalm::icon_lol:

Дечки ај кажете кој има искуство со одење во Мадрид, превоз ме интересира, wizzair не ми оди во прилог картите се многу скапи за Барселона на таа дата кога сакам да летам. Некоја агенција да не организира нешто. Фала ви однапред [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дечки ај кажете кој има искуство со одење во Мадрид, превоз ме интересира, wizzair не ми оди во прилог картите се многу скапи за Барселона на таа дата кога сакам да летам. Некоја агенција да не организира нешто. Фала ви однапред [emoji846]

Ја бев пред месец дена, конкретно за натпреварот Реал Мадрид - Гетафе. За смештај, имаш доста ефтини соби преку airbnb, ако сте повеќе луѓе може да ви излезе и цел стан да земете за ефтино. За превоз, верувај дека е најефтино со WizzAir. Не мора да леташ преку Барселона, отвори Софија - Мадрид директен лет, ние начекавме ефтино, 80 и кусур евра мислам дека ни се фати повратна карта.

Најдов лет од Софија, сега малце малтретирање ми е до Софија да патувам ама немам друга опција. За смештај не ми е проблем имам избор. Другарка моја инаку голем фан на Реал лани беше ја гледаше со Севиља.

Бензема каде сиии :)
Бале под хитно на пол измена, било кој ... Асенсио, Васкез, Бензз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom