Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав цела утакмица, само хајлајтс, двата нивни голови се на среќа нема некоја акција и во двата случаи топката магично стасува до нозете на играчот.
И магично околу стрелецот нема никој во радиус од 5 метри. Тоа не е на среќа.

И магично околу стрелецот нема никој во радиус од 5 метри. Тоа не е на среќа.

За двата голови одбраната е во фазон "шукурац бајо мој не се замарам". Аматерски примени голови, настрана среќата на Лас Палмас не смеат да си дозволат по двајца играчи слободни на 6-7 метри од голот.
Варан ужас и Пепе што побрзо да се враќа пошто со французинон против Дортмунд матер ќе му ебат Обамејанг и компанија.

Дортмунд, Еибар, Легија, Бетис, Билбао и гостување во Алавес за крај на месец октмоври каде што мора да се извадат позитивни резултати и да го поминат никаквото изданеи последниве неколку утакмици.

14470390_10151099304444953_7113826265800221304_n.jpg

Коентрао.[DOUBLEPOST=1474886138][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
^ Полека но сигурно најомрзен играч ќе биде за мене оваа сезона.
Останува да докаже само

^ Полека но сигурно најомрзен играч ќе биде за мене оваа сезона.
Останува да докаже само

Да прават за сите играчи вакви компилации, за сите ќе испадне дека во најмала рака треба да ги избркаме ако им го собереш само лошите моменти.

Од увек го правел он истово, радувањето на головите, барање на топка итн...

И он премногу очекува од себеси и ние премногу од него, повреда на колено имаше, некои со такви повреди кариери завршија (читај дебелиот имењак).

Да прават за сите играчи вакви компилации, за сите ќе испадне дека во најмала рака треба да ги избркаме ако им го собереш само лошите моменти.

Од увек го правел он истово, радувањето на головите, барање на топка итн...

И он премногу очекува од себеси и ние премногу од него, повреда на колено имаше, некои со такви повреди кариери завршија (читај дебелиот имењак).

Таман си е и твоето држи вода. Јас не сум никој да тражам од него да игра подобро, ако за тебе се залага на утакмиците онда браво и за двајцата. Боле го куро буквално за играта.

Таман си е и твоето држи вода. Јас не сум никој да тражам од него да игра подобро, ако за тебе се залага на утакмиците онда браво и за двајцата. Боле го куро буквално за играта.

Абе океј е сите имале такви периоди и сме ги хејтале. Бејл и Бензема па ептен, имаа по цели сезони такви двајцата. Не го бранам „педеров“ ама тек е почеток на сезона, он не е виновен за киксовиве колку што Шпанциве сеа вадат секакви видеа.

Како да игра Коентрао? 4-5 месеци нема играно, а на комплетни тренинзи се врати пред недела/две. Мене чудно ми е што уопште е викнат за утакмицава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom