Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мало подсетување на најдоминантната сесона во последниве неколку години,кај шо малце фалеше да бидит совршена..

Колку само беше наша сезонава. Доминација, слога, беспрекорна соработка помеѓу играчите и тренерот, атрактивен фудбал.. Абе да ти ебам пеналите! Ми се плаче.. :place:

Икер​
Карвахал-Варан-Рамос-Марсело​
Модрич-Кедира​
ДиМарија-Иско-Роналдо(Балче)​
Мората(Роналдо)​

Со Јувентус мислам дека ќе биде исто како со Малага.со една мала забелешка-дека го немаат тој здивениот голман....
Мој тип 3 разлика :D

Ако се заебаваш, океј. Ама ако си сериозен, ќе ти кажем да не леташ.
Увек ни идело тешко со италијански екипи, да не зборим па посебно со Јуве. Нека не ве залажуваат оние 4-2 против Фиорентина, или па нашата последна партија. Ќе биде пеколно тешко, иако и ја мислим дека ако сега не ја искористимо шансава за победа против Јуве, кога формата не им е како што треба, не знам кога.

Ја би сакал:
- Икер -​
- Дани - Варан - Рамос - Марсело -​
- Кедира - Модриќ -​
- Ди Мариа - Иско - Роналдо -​
- Мората -​
Тоа беше што би сакал ја, а сигурен сум дека ќе излезе со Арбелоа место Карвахал, Телето место Мората и у најлош случај, Пепе место Варан.​

Ако се заебаваш, океј. Ама ако си сериозен, ќе ти кажем да не леташ.
Увек ни идело тешко со италијански екипи, да не зборим па посебно со Јуве. Нека не ве залажуваат оние 4-2 против Фиорентина, или па нашата последна партија. Ќе биде пеколно тешко, иако и ја мислим дека ако сега не ја искористимо шансава за победа против Јуве, кога формата не им е како што треба, не знам кога.

Ја би сакал:
- Икер -​
- Дани - Варан - Рамос - Марсело -​
- Кедира - Модриќ -​
- Ди Мариа - Иско - Роналдо -​
- Мората -​
Тоа беше што би сакал ја, а сигурен сум дека ќе излезе со Арбелоа место Карвахал, Телето место Мората и у најлош случај, Пепе место Варан.

Copy-Paste на постов би направил. Нема шо да се дискутира понатаму од Тетекс постов си е на место.

http://www.sportski.mk/site-se-korektni-i-dosadni-samo-ancheloti-ja-zboruva-vistinata

Кога Милан во 2007 година триумфираше во Атина во Лигата на шампионите, на прославата пијаниот Сержињо му рекол на Карло Анчелоти:
„Ти си мојот татко“, а Карло му одговорил: „Сержињо што зборуваш, ти си постар од мене. А и да не си, многу си грд за да бидеш мој син. Ги гледаш ли какви се убави моите деца Катја и Давиде?“, се пошегувал Анчелоти.
хахахахаха

http://www.sportski.mk/site-se-korektni-i-dosadni-samo-ancheloti-ja-zboruva-vistinata

Кога Милан во 2007 година триумфираше во Атина во Лигата на шампионите, на прославата пијаниот Сержињо му рекол на Карло Анчелоти:
„Ти си мојот татко“, а Карло му одговорил: „Сержињо што зборуваш, ти си постар од мене. А и да не си, многу си грд за да бидеш мој син. Ги гледаш ли какви се убави моите деца Катја и Давиде?“, се пошегувал Анчелоти.
хахахахаха

постов 2007,аватарот 2003:D

Ај да пишем нешто у стилот на Озил фанс:

Игуаин - Каљехон :place::place::place::place::place::place::place:
Кака - Робињо :place::place::place::place::place::place::place::place:

Ајде сега едно неделно плачење по темава зошто имаа асистенции и голови бившите наши играчи.

^
@SanIker ти стаил лајк, а прв би почнал да плаче по Робињо. :icon_lol:

Глеам по интернет Босот најверојатно ќе го одмарал Рамос за во Сабота, бидејќи играл 4 по ред, па да бил спремен за класикото. Значи утре ќе иде он со Арбелоа Варан Пепе Марсело... Ипак ја би сакал со Карвахал.

За Озил и останативе ако треба ќе плачем, ама за тоа циганот Робињо никад! Го проколнав уште на времето кариерата да му отиде у неповрат, барем тоа ми се оствари.

45те милиони добиени за Робињо од Сити се една од најдобрите (и ретките нормално) зделки шо сме ги направиле при продажба...

Ај да пишем нешто у стилот на Озил фанс:

Игуаин - Каљехон :place::place::place::place::place::place::place:
Кака - Робињо :place::place::place::place::place::place::place::place:

Ајде сега едно неделно плачење по темава зошто имаа асистенции и голови бившите наши играчи.

да почекаме до утре можеби утрешниот натпревар ќе ги смени мислењата на тие "Озил фанс".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom