O
ob1
Гостин
Ozil scored 19 goals during 104 appearances for los Blancos since his arrival in 2010.
Тапаа
Pobaraj kolku asistencii naprail od koga e dojden pa pisle zbori dali e tapa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ozil scored 19 goals during 104 appearances for los Blancos since his arrival in 2010.
Тапаа
лелеле Оливер Кан како јако не исхејтал
иначе јас сум за Озил да си иде само јес да се добри пари ама некако не ја сваќам нашава трансфер политика, 40 милиони за Озил и Иљараменди некако не ми делуваат исто, пак ќе кажам дека тоа со Иљараменди беше некое јако перење на пари ама ај
--- надополнето: 2 септември 2013 во 21:36 ---
Cadena COPE are reporting that the English champions Manchester United have lodged a €40 million bid with Real Madrid for Sami Khedira!
![]()
Тапаа
Добро бе ако не си иде, нека излезе некој од нашиве и нека дае интервју, нека каже у пичку матер веќе. Drettica дај бе утеши не некако.
Брат ако ти е за утеха имам испит за спремање али кој го ебе чекам Ози да остане па да почнам да славам завршен семестар![]()
Во Лондон шокирани, навивачите на Арсенал не сакаат да веруваат, според шпанска „Марка“ во последен момент во зделката за префрлување на Озил во Арсенал се вклучил Зидан, кој успеал да го стопира трансферот. Сето ова се вести кои ги пренесе „Марка“.
Мислев некој виц кумановски ќе кажеш.
Брат ако ти е за утеха имам испит за спремање али кој го ебе чекам Ози да остане па да почнам да славам завршен семестар![]()