Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе ти како, добар си ?
Па арен да ти кажам, здравје се спремам за во Недела за избори, треба да зеам кошулата да си ја испеглам, ама ме мрзи нешто, ама ај некако ќе спогнам сили.

Ти арен? Со дечко ти како?

Па арен да ти кажам, здравје се спремам за во Недела за избори, треба да зеам кошулата да си ја испеглам, ама ме мрзи нешто, ама ај некако ќе спогнам сили.

Ти арен? Со дечко ти како?

Фала на прашање, одлично, сеа за сеа сме у пауза период, ама иде некако :)

Фала на прашање, одлично, сеа за сеа сме у пауза период, ама иде некако :)
Се сакате вие двајца, не се секирај, на крај увек победува љубовта :pipi:

Само ме занима кој е Ромео, а кој Јулија?
Или па ако ти е болна темата на муабет, кажи ќе ја прескокнеме :)

Се сакате вие двајца, не се секирај, на крај увек победува љубовта :pipi:

Само ме занима кој е Ромео, а кој Јулија?
Или па ако ти е болна темата на муабет, кажи ќе ја прескокнеме :)

Таман работа да ми е болна тема, уживај ние си се менеме на месец дена :)

Таман работа да ми е болна тема, уживај ние си се менеме на месец дена :)
Во која смисла си се мењате?
Месец дена е он од позади, месец дена си ти од позади? За такво мењавање мислиш? :)
Ако е така браво, само со меѓусебно разбирање може да опстанее таа ваша љубов во овој суров свет. И покрај сите пречки кои ви наидуваат на патот, верувам во вас дека ќе успееете, па здравје еден ден ќе ви дозволат и дете да си посвоите :)
Ви стискам палци (y)

П.С. и извинете на офф топиков, ама човекот има љубовна мака :D

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Во која смисла си се мењате?
Месец дена е он од позади, месец дена си ти од позади? За такво мењавање мислиш? :)
Ако е така браво, само со меѓусебно разбирање може да опстанее таа ваша љубов во овој суров свет. И покрај сите пречки кои ви наидуваат на патот, верувам во вас дека ќе успееете, па здравје еден ден ќе ви дозволат и дете да си посвоите :)
Ви стискам палци (y)

П.С. и извинете на офф топиков, ама човекот има љубовна мака :D

Хахаха, и овај е мој последен офф топик за вечерва, за она болдираното ако сакаш можеш и друго да постискаш :D

Хахаха, и овај е мој последен офф топик за вечерва, за она болдираното ако сакаш можеш и друго да постискаш :D
Де брее, значи и цициња имаш, уште една перика и жена во права смисла на зборот :)

Eве еден јак документарц кој сите почитувачи на ликот и делото на КР7 треба да го погледнат :D .Одвојте 40-тина минути,има што да се види.
поз

Старо е ова, ама докажува дека е чудовиште од играч... Физичките предиспозиции му се далеку пред било кој друг играч...

Прочитав дека Марсело го продолжил договорот до 2018, ама на официјалнава уште нема ништо. Вистина е или не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom