OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има Торес изјавено дека никад нема да го облече тој бел дрес, таке да кој го е*е.Животна желба ми е да го видам Торес во белиот дрес.![]()
Има Торес изјавено дека никад нема да го облече тој бел дрес, таке да кој го е*е.
И незнам што к*р има да го чепкаа нападов. Овој напад ги руши сите можни рекорди, 112 гола на 3 кола пред крај, првото трио кое постигнало над 20 гола (секој од нив тројца над 20). И сега бш за нападов се фатија???? Не гледаа дека у одбранава ни дува промаја и ги ебава кој ќе стигне, нападот не им чинел. Ауф бе страшно ми ида на живци!!! Да им се мочам и на нив и на Ибра и на свите.
Они глеат пари да лапнат заболело ги дали ке си оде игуаин или нема 
Само ти можеш вака да изненадишКасиљасТевез - Ибра - Љоренте - СилваХазард - ЏекоДи Марија - Озил - РоналдоВан ПерсиЗамени: Бензема,Игуаин,Руни,Гомез,ФалкаоТим за наредната сезона.

КасиљасТевез - Ибра - Љоренте - СилваХазард - ЏекоДи Марија - Озил - РоналдоВан ПерсиЗамени: Бензема,Игуаин,Руни,Гомез,ФалкаоТим за наредната сезона.

))) Aма Рамос своите најдобри и најатрактивни атрибути ги покажувал и сеуште е спремен да ги покаже на десната странична позиција. Тоа автоматски би му направило место на Варан на CD позиција. Малце може рискантен потег, ама вреди да се проба. На лево, сепак би го играл Марсело, не дека обраната му е јака страна, ама момакот го има она "мадридско" во него, да нападне без и најмалку респект. И дечкото ЗНАЕ да игра фудбал. Лично, кај него кога е топката во напад, најинтересен ми е за гледање, бидејќи никогаш неможеш да претпоставиш како ќе го одигра наредниот потег.
А Мело?Карваљо аут - Кајл Вокер ин
Лас аут - Хави Мартинез ин
Кака аут - Лукас Моура ин
Плус Родриго од Бенфика да го вратат и дајде ни триплете да славиме.![]()