Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ГГ и 4+
1-3+
Ќе ги мачкаме без Роналдо

нападов чека Кедира гол да даде..второ озил(модрич), кака(ди мариа) и бенз(игуаин)..

Не сум у тек со настаниве....некој да биде толку добар да каже што е работава со Роналдо? :)

-----------Kасиљас------------
Арбелоа--Рамос--Пепе--Марсело
--------Модрич--Алонсо------------
---Озил----Кака----Роналдо---
-------------Бензема ---------------

Изгорен да го видам вака тимот, барем на едно полувреме...некогаш.

Не сум у тек со настаниве....некој да биде толку добар да каже што е работава со Роналдо? :)
Сега на него му е ред како на Икер што му се дешаваше :eek:

Никако Модрич да се извади. Колку акции спречи, насекаде го има, трча, разигурва. Ди Марија е ужасен, а Игуаин е мрзлив.
Арбелоа човече ко наркоман е со брадава и косава.
ПС: Варан најдобар во одбрана!

Никаква игра, штета што не влезе тоа од Коентрао на крај. Игуаин изгледа пак се еба...

Како и да е, иако Каљехон не е лош ама мислим дека со Бензема подобро ќе иде, или пак Бензема место Игуаин.
Ди Мариа човече...Каде отиде оној Ди Мариа што даваше топка со очи што се вика, што дриблаше, што трчаше напред-назад цело време. Од овој Ди Мариа не гледам ниту една работа од овие три што ги набројав горе.
Модриќ е се подобар и подобар.

Бидејќи Меси зема за најдобар играч,Роналдо разочаран од тоа,отиде во предвремена пензија.;)

Неможем да сфатим што е работава, а некој фати топка одма ја рока само да е подалеку од гол! Што е проблемов, чувамо резултат или?! Ваква бедна игра немам видено ни од Тетекс!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom