Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не знам што кур Зидан го игра Данило..добро ненормален е чоекот ?..убедливо со Иско најслаби на теренот и за ништо не служат....не е можно секоја утакмица кога Данило тимот или ја губи или се мачи..што се случи со Карвахал?..

Хамес и Данило врска немаат по десната страна.

Еден жолт немаат умрениве а се изнамаваа еј судија еј најмилото да .........

Хамес од најдобар играч сезонава, сеа ни е најслаб. Којзнае што му се деси, ваљда медиуми го утепаа.

Иско и Хамес се изгубија.Данило не ни треба да биде во тимов воопшто..

И тие неколку титули :)

Дај оди гледај ракомет жити здравје

Sent from my iPhone using Tapatalk
немам 100 години па да зборувам за цела историја, мислев за последниве 15 години од кои само 5 пати ја имаме освоено ла лига, што за клуб како Реал е малце!!
освен онаа титула со Мурињо каде имавме само 2 пораза, 100 бодови и над 120 дадени гола, јас не памтам друга сезона во која реал абсолутно доминирал, од таму и прашањето дали некој памти кога (освен со Мурињо) Реал доминирал во Ла Лига...

немам 100 години па да зборувам за цела историја, мислев за последниве 15 години од кои само 5 пати ја имаме освоено ла лига, што за клуб како Реал е малце!!
освен онаа титула со Мурињо каде имавме само 2 пораза, 100 бодови и над 120 дадени гола, јас не памтам друга сезона во која реал абсолутно доминирал, од таму и прашањето дали некој памти кога (освен со Мурињо) Реал доминирал во Ла Лига...
Со Шустер титулата издоминиравме.
Пасиљото коа се деси, Барса коа аплаудираше.

мн се слаби на психички план, едноставно не можат да се вратат од негатива и против најслабите тимови во Ла Лига..

Кај го најдоа овој Данило бе, па и 30 милиони фукнаа? :tapp:

Ја мисев е сличен со Марсело, овој тотална спротивност. Ни прием, ни дриблинг, ни пас, го шетаат лесно... само трча ко коњ и рога напред. Wanna be Маикон. :facepalm:

Арбелоа е Карвахал за него. o_O

Таков коњ од играч што е доволно да глеаш една негова утакмица (првата!) за да увидиш дека врска си нема.

Како игра овој и зашто и сеа го форсираат само Перез знае.

Не дека он е крив за играва, али овој е еден од најслабите играчи кои заиграле за нас откако паметам...

Боље Арбелоа нека игра.

Дојде време и ова да го кажам :notworthy:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom