Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да беше некој друг тим у прашање, при Хезе и Мората немаше ни да помислат да купуваат напаѓач...

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Да беше некој друг тим у прашање, при Хезе и Мората немаше ни да помислат да купуваат напаѓач...

Штета за нив... да играа во друг клуб до сега ќе ги баравме да ги купиме во пакет ама вака млади се неискусни.... таму на 26-7 години ако ги биде ќе ги вратиме :свиркам:

Ќе ни бараа едно 120 милиони за двајцата у пакет, а Флорентино и компанија многу нормално немаше ни да размислуваат.
Ама вака деца наши, кој ги ебе, Бензема е многу појак :D

Какви се факинг карикатури од играчи добиваа шанси а нашиве деца ни едно не пуштија да просперира демек овие увезениве се појаки. Мата ебе матер сега а ние со Дрентовци и Фобертовци се замаравме :facepalm:

Настрана шансата, момакот е доказ за тоа колку млад играч и без голема минутажа може да напредне кога е опкружен во средина со играчи од кои може да учи и добар тренер. Варан беше истото, едвај добиваше минути (се јачаше шо би рекол Цацко :D) и кога доби шанса распали.

Истото е сеа и со Мората, би сакал истото да биде и со Хесе, догодина да тренира со првиот тим да добива по некоја минута и наредната веќе да гази.

Затоа Анчелоти ми е нон-сенс решение и затоа клубов се понаша аматерски моментално. Најубаво земи помлад тренер ко Лаудруп кој би продолжил без многу промени и со шанса за младите. Али клубов не знае да одбере долгорочно решение...

Мене ми се исто фаќа кој ќе биде тренер оти само нервози ...Флорентино 20 години е претседател уште не научи дека стабилноста е приоритет. Кога ги читам циганите шпански кај пишуваат Sell Khedira... нема да ме чуди да го продаде Флорентино и да им донесе некој дриблер на таа позиција оти само тоа ги задоволува пошто немаат ни тронка познавање фудбал.

Арсенал сериозни за Пипа, понуда од 30к за него и мислам дека дедо Перез ќе ја прифати.

Си јадам лајна да го внесуваат детево уште од ко го видов првпат... Кој бенз кој курац

Како си се смешкаа Заев и Рамос ко да знаат следна година дека ќе играат заедно. Касиљас прав капитен, му попушти голче на новиот соиграч

И нека каже уште некој дека Кавани е подобар играч од Суарез :eek:

Али Суарез ко че дој во Реал че има голем проблем.Че се истепа со Роналдо кој да мава слободни :D

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Како си се смешкаа Заев и Рамос ко да знаат следна година дека ќе играат заедно. Касиљас прав капитен, му попушти голче на новиот соиграч

И нека каже уште некој дека Кавани е подобар играч од Суарез :eek:

Не знам дали забележа али после Рамос и Спартанецот дојде до него и така пријателски го тапкаше по рамо :pos:

^видов, видов
Мислам дека ни е јасно веќе кој ќе биде првото засилување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom