Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Подобра екипа неможеше да ни биде противник,се надевам дека ќе биде максимално исвиркан Снајдер.

Подобра екипа неможеше да ни биде противник,се надевам дека ќе биде максимално исвиркан Снајдер.

За кој кур? Човекот секогаш играше со срце за Реал и никогаш не кажа лош збор од кога си отиде иако последната сезона со него се однесуваа полошо од ѓубре и го бркаа надвор од тимот

Заборавате една работа...

184763hp2.jpg

:icon_lol:

Конечно миленикот на Дретика ќе заигра на Бернабе.
Се израдував многу по ждрепкава. Како не вкрстувавме со оние над нас што беа извлечени... уште сега ќе честитав финале. Вака ќе треба да причекам до наредната ждрепка.

Подобро неможеше. Ама како и да е не смее опуштање, убедлива победа дома и мирен реванш, иначе у Истанбул ќе ги чека пекол :D

http://www.mondo.rs/s282361/Sport/Fudbal/Benzema_kao_vozac_formule.html

Го боли него курот што на терен делуе ко прво-одделенче, важно си ужива. Многу се истрипа детево, и пред некој месец исто ова му се случи, еве сега пак.
Само нека продолжи, па на лето ќе си ги спакуе куферите.

Честитки момци,95 % поминувате(ме) во 1/2 финале.Мур ваквите екипи во лш ги мачка на леб :).Инаку убеден сум дека ова е година на Реал,редно е децимата да ја нанижете(ме) :)
поздрав,покрај Интер и Реал има место во моето срце

Со измешани чувтства сум... несакам Мело да испадне од една страна од друга страна великанот ќе заигра на Бернабе :place:

Подобро неможеше. Ама како и да е не смее опуштање, убедлива победа дома и мирен реванш, иначе у Истанбул ќе ги чека пекол :D

http://www.mondo.rs/s282361/Sport/Fudbal/Benzema_kao_vozac_formule.html

Го боли него курот што на терен делуе ко прво-одделенче, важно си ужива. Многу се истрипа детево, и пред некој месец исто ова му се случи, еве сега пак.
Само нека продолжи, па на лето ќе си ги спакуе куферите.
Da go vratat edna sezona u Lyon kako ima pak da zaigra fenomenalno, a tuka glumi Gazda, je*em mu m*ter...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom