Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иииииииииии не го дочекавме новото Форумско чудо. се појави некој дефект...ееее Tentomon, Tentomon:place:
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:36 PM ---
ќе те сечам...
Немооооооооооооооооооо...

Иииииииииии не го дочекавме новото Форумско чудо. се појави некој дефект...ееее Tentomon, Tentomon:place:
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:36 PM ---

Немооооооооооооооооооо...

чекај...да се реши проблемот со нетот...

Добро, немора да ме тешиш сега кога плачам, требаше на време да се мисли.:place:

Aман па и ти направи како да нема да имаме повеќе тема каде да пишуваме. :pos:

Добро, немора да ме тешиш сега кога плачам, требаше на време да се мисли.:place:

ја се извињавам од се срце..длабоко од дното на мојата душа ми доаѓаат солзите на моите очи..но те молам опрости ми..сепак утре ќе биде голем ден за нас..победа над лион..и ќе бидеме среќни пак...:D

ја се извињавам од се срце..длабоко од дното на мојата душа ми доаѓаат солзите на моите очи..но те молам опрости ми..сепак утре ќе биде голем ден за нас..победа над лион..и ќе бидеме среќни пак...:D
Можно ама до утре ќе бидам во депресија.:(
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:46 PM ---
Aман па и ти направи како да нема да имаме повеќе тема каде да пишуваме. :pos:
Како си значи, ми го скрши срцето бе, мамаааааааа

Ај не пишувајте после мене сакам мојот да е последен на оваа тема!!!Хала Мадрид ушпте многу други да ги затвориме радосни и весели,здрави и живи.:D!!!

Lucas+Moura+2.jpg

Дечкото кој ќе биде презентиран за некое време само ако продолжи да игра јако за Сао Паоло!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom