Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум презадоволен од играта ама од резултатот не.
Бензема одигра на ниво, се бореше и асистираше за голот на Озил, иако и сам имаше неколку прилики да даде гол, а и можеше да асистра до Роналдо на 2 пати. Кедира малку изгубен али си ги заврши дефанзивните задачи. Замените одлични, Коентрао и Каљехон буквално беа секаде на теренот, единствено Игуаин не се снајде али влезе касно така да и немаше некоја прилика да се покаже. Единствено под ниво Ди Марија.
Одбраната добра али можеше и подобро.
ПС Баш ми направи ќеф Пепе коа го собра Алвес...да му врати за ЛШ:icon_lol:

Јас па чекав овој глумецот алвеШ пак со количка да го искарат по БРУТАЛНИОТ старт на Пепе ама ништо :/

КАТАСТРОФА !!!
Не ми беше толку тажно што заврши вака, него тоа што се невидени гзлари, а не успеаа да мрднат !!
Како и увек ние оштетени, ама нема врска, да беа они у прашање колежи ќе имаше.
Спасот да се бара само кај амерички судии, кај нив нема цмиздрење и плачење.
ајт:mad:

Честита победа....Формата е повремена,КЛАСАТА Е ВЕЧНА....Пепе,Кедира,Каљехон,Коентрао-се тоа до едно истренирано кунг фу<3 Играта мн ми се допадна.....Бензема ЦАР!!!!! Плус на оваа утакмица си добив потврда дека Валдес е најрасипаното нешто од Барселона :)) HALA MADRID...

Инаку честито на одличната игра штета што не ги наполнивте и мора да седи на клупа следниот дуел Пепе многу е спор и лесно со еден потек може да се исфрли од баланс (се виде против меси) и се надевам следната утакмица ке заврши со ваша победа

Јас сум презадоволен од играта ама од резултатот не.
Бензема одигра на ниво, се бореше и асистираше за голот на Озил, иако и сам имаше неколку прилики да даде гол, а и можеше да асистра до Роналдо на 2 пати. Кедира малку изгубен али си ги заврши дефанзивните задачи. Замените одлични, Коентрао и Каљехон буквално беа секаде на теренот, единствено Игуаин не се снајде али влезе касно така да и немаше некоја прилика да се покаже. Единствено под ниво Ди Марија.
Одбраната добра али можеше и подобро.
ПС Баш ми направи ќеф Пепе коа го собра Алвес...да му врати за ЛШ:icon_lol:
Да да..Се гледа колку се ривалски настроени..
Од резултатот никој не е задоволен (навивач на Реал)
ама битно ова беше како генерална проба за во среда кога мора да се победи...
а и роналдо имаше неколку шанси шо требаше да ги искористи :)

Ma koj gi ferma...Benz si e Diamond Boy, zatoa od sega Higo na klupa:D
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:20 PM ---

Pepe vredi zlato be:D

Играчот што го мразат повекето навивачи на Реал,а ти го браниш и го сакаш,пепе тако звани Чак Норис !!! :D

Пепе не знае шо прај, му стартува на Алвеш 100 метри од голот на Реал без потреба место да трча назад.Значи него целта му беше да добие црвен изгледа :). Позитивно мислење имам за Бенз и покрај промашената топка, цело време трчаше, добро се градеше итн. Се на се убава за гледање и динамична игра од Реал и нема да го коментирам резултатот. ХАЛА МАДРИД

Играчот што го мразат повекето навивачи на Реал,а ти го браниш и го сакаш,пепе тако звани Чак Норис !!! :D
Mene ne me interesira koj sto i kako misli ile. Pepe koa saka znae da izigira fantasticno e sega on e tip koj lesno mozes da go isprovociras i saka odma da tepa:icon_lol:

Имаме голем тим,овде се гинеше на терен од се срце се играше,и на крај све иде у курац кога имаш психа на терен.Ќе ни заеба утакмица и после пцуеме по судии шајки,кај одиш бе,видовте на Педро без потреба.Дај бе го имаме златен Варан играме со глаучов.Друго све во ред,освен шансите ама ќе проработи реализацијата е мал проблем.ВАМОСССССС!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom