Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сахин: Ќе бидам стартер во Мадрид не се сомневам

Нури Сахин е првиот играч на Реал кој започна со работа во Валдебебас. Турскиот играч е една недела пред остатокот од тимот поради тоа што мора да ги помине медицинските прегледи.

Играчот во изјава на еден Германски весник е убеден дека треба неколку дена да се стави на комбинезони. Знам ...дека конкуренцијата е голема особено во тим како Реал Мадирд, но јас ќе се обидам да бидам стартер во тимот изјави Нури Сахин.

Откако беше прогласен за најдобар играч во Германија Сахин започна со многу возбудлива фаза во неговиот живот.Тоа е најголемиот клуб во светот сите играчи сакаат да играат во него, јас сум среќен што ќе играм во тим како Реал Мадрид.

Тој изјави дека е закрепнат од повредата и дека таа е заборавена и тој е спремен за работа со неговите колеги од клубот.

Сака како Мотиваторот да заврши...
Насловот е многу испревртен од нашиве, толку знаат. Добро кажа Сахин: „Знам дека конкуренцијата е голема особено во тим како Реал Мадрид, НО ЈАС ЌЕ СЕ ОБИДАМ да бидам стартер во тимот“.

^ Многу инвестира Малага во тимот

Го зедоја и Тулалан. Ќе биди нешто :D

Torneo Reino de Leon 2010....
RM Infantil A поразен од Porto (2-1) во полуфинале

Не е темата Малага, али од тој тим очекувајте максимум ЛЕ. Еден Манчестер Сити по (тродупло) повеке вложените средства од Малага заврши једва со ЛЕ по првата сезона, а Малага во нашава лига со тимови како Атлетико, Виљареал, Валенсија, Севиља... не ми иде некако за верување али остануе да видиме.

Мело во Малага....колку се тапа овие од нашава управа. Каков играч испуштија (n)
Па тебе џабе ли те ставивме во управата, не превзема доволно мерки да го донесеш на Бернабе, каков талент ни избега а што е најтрагично ќе игра против нас.

Според Марка, преговорите за Контрао се во напредна фаза, и се очекува наредната недела и официјално да стане играч на Реал Мадрид.

1308473631_extras_portada_0.jpg

Нешто што Мурињо го планирал за наредна сезона.
Интересно ќе биде да се проба со оваа формација али ако игра Озил како после поразот од Барса, може да грее клупа и Ди Мариа да игра на негово место. Еееее Сахин, Сахин заради тебе се распадна формацијата:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom