Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
вечер од 2:30 во фудбалот времето ќе почне да се мери пред и по Роналдо

еден е Феноменот

+

Може некој да го најде интервјуто кога Мурињо вика: Не сум живеел во времето на Пеле и Марадона затоа за мене најдобар во историјата е Роналдо

--- надополнето: Jun 7, 2011 10:39 PM ---
Како бе не е живеел во времето на Марадона да му ибам 50годишниот...он ако не е живеел јас сум живеел со мои 20години ццц :cautious:

Не стигнал да ги гледа шо го знам баш добро ги памтам зборовите од интервјуто
"не сум ги гледал Марадона и Пеле... бла, бла, бла, .........Роналдо е најбољи ":D

Јааа најбољи филм... ова де играч, шо сум го глеал... еее... Зидан кога им ги кршеше кичмите на сите...

и дојде еден Перез, го викна кај него... ама Моџи му викаше.... немој да одиш кај нив... они се апаши, ќе те заебат. Ама Зидан не го послуша, и отиде... и вежбаше, вежбаше у Реал... и од коа се навежба, влезе на терен, и почна на сите да им ги крши кичмите... и дојде Карлос, му набаци и овој на волеј ја скина мрежата....

...и на крај дојде Матераци, и Зидан наместо кичмата му ги скрши ребрата... и ондак то!

Ќе го даваат ли некаде дебелиот на ТВ, или линк ќе треба да се бара?

Јааа најбољи филм... ова де играч, шо сум го глеал... еее... Зидан кога им ги кршеше кичмите на сите...
..и на крај дојде Матераци, и Зидан наместо кичмата му ги скрши ребрата... и ондак то!

ronaldooo.jpg

Не правам муабет понатаму. Најдобриот што некогаш стапнал на терен.

42173555-ronald-afp.jpg

:)

^
Коа ке ми текне на времето сите коа се шишаа така, серка ме фаќа :\

Стегна хеттрик на Олд Трафорд и си излезе ....капа доле за феноменот.
1.Зизу
2.Зизу
3.Зизу

7.Роналдо
8.Пеле
9.Марадона
10.Ди Стефано
11.Кристиано
12.Раул

Заборавил да дава голови дебелиот :)

1 шанса - немаше среќа, да ти ебам романскиот голман случајно беше поставен таму
2 шанса - се виде дека одамна нема допрено топка
3 шанса - пак циганов одбрани
Да беше во најдобри денови хет трик ќе направеше за само15 минути. Штета што заврши без гол:(

Еден и единствен Роналдо. Засекогаш феномен

Lass: "Ja sam u najvecem klubu na svijetu!"
Lassana Diarra nije potvrdio svoj odlazak iz Real Madrida, ali je pirznao da, ukoliko ga klub odluci prodati, on zeli preci samo u englesku Premier ligu!

Lassana Diarra se cesto povezuje sa odlazkom iz Real Madrida, a on je danas za Sky Sport izjavio: "Ako moram napustiti Real Madrid, ja zelim ici samo u Englesku.Nedostaje mi moje vrijeme tamo, a poogotovo godine koje sam proveo u Portsmouthu, s kojim sam osvojio Fa kup!"

Međutim, Lass nije potvrdio svoj odlazak iz Real Madrida i to je ono sto nam daje nadu sa vjerujemo u njegov ostatanak u Real Madridu.Naime, on je na upit novinara o njegovom odlazku, rekao: "Ja sam u

Real Madridu, najvecem klubu na svijetu!"

п.с. Drettica пак буквиве да не ти се мали ? :D
--- надополнето: Jun 8, 2011 9:35 AM ---
250441_153619761374582_124355844300974_293423_7675994_n.jpg

http://www.realmadrid.com.mk/index....45-42&catid=40:2011-04-03-17-56-25&Itemid=103

Еден од најголемите надежи на фудбалот, а воедно и на Реал. Многу очекував од Дренте, али среќата ке ја бара во друг клуб. Колку и да плукавме по него, грешка ке е ако кажеме дека немал талент. Можеби не беше директно за во Реал, туку да отидеше во некој помал клуб и под добар тренер, можеби талентот ке дојдеше до израз. Вака.... ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom