Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
PA-10196717.jpg

Ме претркал Фико... можеше да се извадат уште 20 милиони за детево зимата ептен ќе се исплатеше

Нашиот Албиол е овој :D

Ај не заебавај и ти сеа еден кикс цела сезона и Албиол бил :)

Пак се купуваат засилувања онаму кај што имаме највеќе играчи. Сега да сум на место на Мурињо би донел десен бек и уште еден централен за недај боже. Со Албиол не се освојува ЛШ. Колку и да е промисинг има моменти кога го фаќаат на спиење. Поготово Леси.

Касиљас
Сања-Рамос-Карваљо-Марсело
Пепе-Саин-Алонсо
Озил-Роналдо
Телезема​

Сања....така ми текна не се лутете одма. Дајте ваш предлог :smir:

Тепаа 3-1. DoctorWho земал некои медикаменти изгледа, трипа

ја нешто на телемадрид глеам изглеа реприза е,а и ова медикаментиве незнам што се у пм али :kez:

Valdes: Вен ју ар клоус ту ми...ју...д бољ...ју ту..д бол шут ту ми....после нешто на еспањол.
Mascherano: Вен ју гат да бол фром дер..ко ју дер бордер кон ју ...ту шут д бољ ту дер...ту хим...ем...
Valdes: Д бољ ту ми ...д бољ ту ми
Mascherano: Ту гат д бољ..ту гат д бољ. Ту шут д бољ
Valdes: Д бољ ту ми.

Valdes: Вен ју ар клоус ту ми...ју...д бољ...ју ту..д бол шут ту ми....после нешто на еспањол.
Mascherano: Вен ју гат да бол фром дер..ко ју дер бордер кон ју ...ту шут д бољ ту дер...ту хим...ем...
Valdes: Д бољ ту ми ...д бољ ту ми
Mascherano: Ту гат д бољ..ту гат д бољ. Ту шут д бољ
Valdes: Д бољ ту ми.
:pos::pos: фацата на афелај

Сепак Луго загуби со 3-1 кај веќе отпишаната Екстрамадура, но Гвадалахара тепаше со 1-5 кај Понтеведра.
Кастиња сега има шанси за сигурен влез во Сегунда, но исто може и да заврши како трета...
Луго во последното коло игра дома со Понтеведра која мора да победи пошто ќе отпадне, мада и да победи мали и се шансите за опстанок. Гвадалахара игра со вториот тим на депортиво во последното коло и реално би требало да победи, така да Кастиља ќе мора во последниот дуел да слави над вториот тим на гетафе :)
Бтв по победата на Гвадалахара Кастиња сега е трета поради полош меѓусебен дуел...

Не е бе СаХин турчинов ? Ве читам СаИн та СаИн .. :)

Сепак Луго загуби со 3-1 кај веќе отпишаната Екстрамадура, но Гвадалахара тепаше со 1-5 кај Понтеведра.
Кастиња сега има шанси за сигурен влез во Сегунда, но исто може и да заврши како трета...
Луго во последното коло игра дома со Понтеведра која мора да победи пошто ќе отпадне, мада и да победи мали и се шансите за опстанок. Гвадалахара игра со вториот тим на депортиво во последното коло и реално би требало да победи, така да Кастиља ќе мора во последниот дуел да слави над вториот тим на гетафе :)
Бтв по победата на Гвадалахара Кастиња сега е трета поради полош меѓусебен дуел...
Абе нема сигурен влез во сегунда а, првиот игра само еден елиминационен, другиве играат три. То е разликата.

--- надополнето ---

The text message which Kakà sent to Galliani last night: ”Congratulations, Doctor. We are the champions of Italy”.

Galliani's reaction: "I've waited all evening for this message. Now I can delete all the other messages. I would do anything for Kakà".

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom