Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
El Real Madrid tiene hasta las 19:15 para comunicarle a la UEFA y al Barcelona dónde se va a sentar Mourinho. Aún no está decidido...

тогаш ќе се реши дали Мурињо ќе гледа од хотел и ќе комуницира со Каранка или ќе гледа од ложата без комуникација...

According to Marca, José Mourinho has donated €600,000 to those affected by the earthquake and tsunami in Japan. He asked that this information not be publicized, but I guess someone found out! What a grand gesture. :)

Вечерва ќе врие на кампот,ќе има ненормално голем притисок(сега играчите ќе бидат подржани од многу гласната публика)и се надевам дека нема да подлегнеме на притисокот.Ќе одиграме машки ( и нема да добиеме црвен),а колку би сакал само да бидеме ладен туш за таа жешка атмосфера,но се ќе биде јасно за некои 6 часа.

Немам некоја посебна желба за составот единствено повеќе сакам да почне Кака пред Озил што знам дека е невозможно али јбг желба ми е. Си знае Мурињо најдобро.
И да, имам уште една желба: Албиол 95' за 0:2 :) :)

Заборавив нешто прееска... да има претходно жолт, да го соблече дресот за време на славјето и да добие црвен за да не биде во опција да игра против Шалке на Вембли :)

El Real Madrid tiene hasta las 19:15 para comunicarle a la UEFA y al Barcelona dónde se va a sentar Mourinho. Aún no está decidido...

тогаш ќе се реши дали Мурињо ќе гледа од хотел и ќе комуницира со Каранка или ќе гледа од ложата без комуникација...

According to Marca, José Mourinho has donated €600,000 to those affected by the earthquake and tsunami in Japan. He asked that this information not be publicized, but I guess someone found out! What a grand gesture. :)

LOOOOL :zver::pos:
da ne mi bide celiot post off,so sreka vecerva,pa neka pobedi podobriot tim t.e Barca :)

Инаку вечерва судењето на Франк Де Блекере ќе го надгледува кој друг ако не Пјерлуџи Колина . . .

А да си го пикнеш сам в газ!!!...:pos2:

Не се срами, се гледа дека си голем дркач...:drk: :pos2: :pos2:

Да те ебаваме сите овдека шо сме од глупава тема, дури и тој шо ја отворил.

МНОГУ ГЛУПА ТЕМА...

Пуууууууу СМРДЕИ се СИТЕ до еден во Реал М... (ни името не можам да го изговорам, ми се повраќа...бљак... :tapp: :pos:)

Посебно ПЕДЕРИТЕ Роналдо и Мурињо... абе крвта им ѓупска, да им е*ам се живо...колку се ИДИОТИ...шо не ги манат од светов...:vozbud:
ЏАБЕ им е СЕ, и да се исклецаат еден со друг (не дека не се :drk: :pos2:) пак ке бидат такви ПРОСТИ и НИКОЈ И НИШТО...:tapp: :pos2: :pos2:

Да не загази сношти во некој gang-bang со црнци?

Вечерва очекувам нашиве да изиграат со срце,борбено,машки...Одиме на победа !

HALA MADRID !

Вечер што и да се случи, јас ќе си легнам во дресот. Just saying... :)

Mourinho ќе го гледа натпреварот на ТВ, на фотеља, во хотелската соба....

И вашите играчи(само 5-6 минути после нашите) пристигнаа на Камп Ноу, без Мурињо:
scaled.php

Дечки најдов еден интересен податок. :)
Кога Реал изгубил од Сарагоса дома во 2002 година,сме ја исфрлиле барса од полуфинале и сме освоиле ЛШ.
Дали може ова да се повтори ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom