Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Адебајор од кога е дојден повеќе изјави има дадено отколку голови.

--- надополнето ---

Кој од вашите играчи се во опасност од жолти картони, за Класико ?

Касиљас,Рамос,Пепе,Карваљо,Марсело,Алонсо,Кедира,Озил,Марија,Роналдо и Бензема. А на другите уште по еден и нема да можат и они да играат.

На 17ти Април Ел Класико, а Купот на 20ти ли беше???

--- надополнето ---

vamos real напиша:
Да на 20ти во Среда е(подобро сам одколку да чекам). :) За рок од 3 дена ќе се соочиме 2 пати со Барса...:zlo::zlo::zlo:

--- надополнето ---

Да на 20ти во Среда е(подобро сам одколку да чекам). :) За рок од 3 дена ќе се соочиме 2 пати со Барса...:zlo::zlo::zlo:

Пуста надеж, последна умира, ама УМИРА :pos2:

--- надополнето ---

Во лига сигурно губиме:toe:
Мо сигурно ке излезе со втор состав:toe:

Супер гол на Хуан Карлос, а и Мехијас продолжува со одличната форма, иако голот што го прими е малце :kesa:

btw... Final preparations are scheduled to begin on Monday at 16:00, but not before a joint press conference held by Zinedine Zidane, Jose Mourinho and Gonzalo Higuain beginning at 15:15 CET.

:)

Собирање нешто за у вторник или слабо..?

Во лига сигурно губиме:toe:
Мо сигурно ке излезе со втор состав:toe:

за да примиер не 5 туку 15?Па да му се смеј цел свет? Дај не треси зелени со втор состав ќе излези кај Барса машинеријата.. :D

затоа мразам држави коа играат, марсело и бензема таму ни се повредија, па нека се ебат сеа.
Ама може да играат, како играа последните 11 минути против хихон, шо не играа така од почеток ќе влезеше. Епа со пимплање ќе го јадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom