Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако игра Озил крило баш да видиме кој ќе игра крило, или можеби ко секогаш пред ЛШ ќе игра со гранеро лас и кедира, ама пак во напад адебајор озил и уште еден, не верувам Игуаин одма да стартуват.

Уште ко е глуп и не го викат Леон, колку ме нервират еј.

Глуп е Педро Леон што уште недојден во Реал почна да сере за тактиките на Мурињо. Сам си се закова на клупа т.е. ни на клупа не е

--- надополнето ---

Требало Мурињо да го заебе Леон за први април и да го стави у повиканите. :pos:

:pos2:

против Sporting, повикани: Casillas, Adán, Dudek, Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa, Albiol, Garay, Juanfran, Özil, Khedira, Canales, Granero, Álex Adebayor, Higuaín, Di María, Juan Carlos..... ..... според Моу Cristiano, Benzema и Marcelo не се сигурни за Tottenham.....

Тактика на Мурињо, сигурен сум. Многу често го прае ова, до пред утакмицава “нема да се знае“ дали ќе играат овие, Тотенхем да се сконцентрира на други играчи, и бап ете ги сите тројца во игра :)

Ако игра Озил крило баш да видиме кој ќе игра крило, или можеби ко секогаш пред ЛШ ќе игра со гранеро лас и кедира, ама пак во напад адебајор озил и уште еден, не верувам Игуаин одма да стартуват.

Уште ко е глуп и не го викат Леон, колку ме нервират еј.

Мурињо не е глуп, тој најдобро знае зошто Леон не е во комбинација. Мие неможемо да оценуемо, он го гледа секој ден на тренинг, а и + многу устата му збори...епа ќе си трпи сега јебига. Умре времето кога во Реал секој можеше да прае што сака и да збори што сака (кај другиве тренери со помала репутација), па све тоа и се одразуеше на успехот од кога замина Дел Боске. Сега е друго, се знае кој го има последниот збор.

Без најдобрите играчи во тимот: КР, Марсело, Чаби, Бензема. Мислам дека ова е најслабиот состав на Реал шо ќе излезе на терен, без овие клучни играчи
И без Касиљас :(
Болки во грбот,како резултат на некоја несреќа во детството(нешто му се повторило,што знам)......ако знае некој нешто повеќе нека пише....

Баш најдоа кога да го објават списокт на повиканите.....Инаку,мислам дека и Ленон им е повреден на Тотенхем :)

Гранеро, Лас, Кедира, Озил, Ди Мариа мислам дека ќе биде, не е чудно да почне и со Каналес место Кедира или Лас, али тогаш тројца леваци напред... чудно некако.

btw дечки madridistas-mk.blogspot.com ова е мој нов блог, ќе гледам да постирам почесто за статии кои ги нема на нашки... :)

^ Да. Не верува во повредите на тројцата.

208558_10150133096469663_369162099662_6229702_4320624_n.jpg

:mist:

Најновата кампања на tve за Примера и секако РЕАЛ МАДРИД! СОВРШЕНО!

[video]http://vimeo.com/kotoc/desafio-champions-real-madrid[/video]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom