Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Пред Роналдо да го претстави Пепе, за Марсело вика "најдобар играч во Лигата". :pos:

Еј, да бе, како можев да го заборавам ова. :)

А добро каде се Озил и Ди Мариа во видеото???..и кој е стариот ако знае некој???

Ги има секако. Прво забележи 2:10 ко Флоро му го дава пакетот со дресот на Икер, се гледа Ди Мариа во позадина. Исто Озил се појавува и пред тоа, ко Крис се слика со стариот, во позадина се гледа како Сами и Озил (носи црна капа) се занимаваат по нивно. А повеќе се приметува во 2:25 скрајно лево, до Карим.
Точно ти кажа ЕлНињо, стариот е Шимон Перес, претседателот на Израел. Мене па не ми текна да го напишам под видеото.

Исто овие ги заборајв:
0:33 - стариот му вели на Икер „I love you“, а капитенот му враќа „thank you“ (Не би го сакала истиот одговор од Икер, ако јас му речам ’те сакам’ :) )
3:50 - на некој му паѓа телефон, Арбелоа и Флоро само ја гледаат несреќната душа :)
4:14 - Ди Мариа :pos: Само што се намести да позира, заврши сликањето.
4:22 - Некој ги спомнува Jackson 5
4:23 - Некој пее ко Jackson 5 (ахх, камермани, шо дремите?!)

^Моментот на видеото се Пепе и Марсело :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: се згазив од смеење хахаха

Feliz Cumpleano Dudek!
12994.gif

Затоа уште е во тимот...слаба логика.

А што ти се гордееш со фактот дека го сакаат сите и затоа уште е во тимот???
вчера го сакале, денес пак...ама за у брза иднина ако стварно не се опраи тешко...т.е они ќе си ги сносат последиците...
не треба да остане само на ова што е сега. Не оспорувам дека се докажува и дека стварно пријатно изненадува, ама ако смета на тоа дека само со толку може да си задржи некое добро местенце боље ич да не игра, нека си седи цело време на клупа, а сите да го сакаат.

П.С. Нека му е среќен роденденот на Дудуков.

Наредниот меч ке го видиме Роналдо на Бернабе како ке се опрости од навивачите. ФП му се јавил наводно и го поканил, а овој без размислување прифатил. Добро е... ке го видиме пак кај нас. :)

Среќен роденден Дудек :pos:!!!!!!!

--- надополнето ---

Наредниот меч ке го видиме Роналдо на Бернабе како ке се опрости од навивачите. ФП му се јавил наводно и го поканил, а овој без размислување прифатил. Добро е... ке го видиме пак кај нас. :)
Да да.Точно е ова.Одвај чекам да го видам пак на Сантијаго Б. Роналдо си е роналдо еден и единствен

LFP бара да се укине законот за задолжително емитување на еден натпревар во Liga без надомест донесен 1997 и планира штрајк, со што la Liga ќе се помести за 1 недела, што значи со Sporting би играле на 9/10 април, а el clasico во викендот после финалето во Куп или 30 коло да се игра 11/12јуни што е помалку веројатно.

И да нека му е среќен роденденот на Дудек....

^Не верувам дека ке го изгласаат.А и да го изгласаат ке важи од оваа година или од наредното првенство?

Алваро и Раул Гони (не сум сигурна!) на тренинг (19/03/2011).
Еии ама сум го промашила, не е Раул Гони, него Хорхе Касадо.

Незнам дали сте слушнале за Пунто Пелота; тоа е многу гледана шпанска емисија за фудбал, каде покрај фудбалери, често гостуваат спортски новинари, да ги дебатираат моменталните случувања во фудбалот. Ова е една од главните теми:
tumblr_lihj0j09dw1qaomy5o1_500.jpg

Карим ептен се опушти во последно време.. :pos:
2011-03-19-benzema-banquillo-01a.gif
2011-03-19-benzema-banquillo-02a.gif

Среќен роденден Дудек!
dudek.jpg

сликава е од лани!

,....Ќе ви објаснам јас за Кака' hhahah :D

Пипо:"Кака? Како може да не сакам да се врати, кога јас бев тој што најмногу профитираше од неговите асистенции

Галијани:"Со среќа на Кака, кој засекогаш ќе остане во нашите милански срца и за кој секогаш ќе бидат нашите врати отворени".

Андриј Шевченко:Ако Кака се врати во Милан, тоа ќе придонесе многу и за него и за тимот. Таму помина многу години и знае како е да се игра во Италија, додека пак во Реал ова му е втора сезона, не може да се снајде и не се чувствува убаво во Шпанија. Ми рече дека не сака толку убавата кариера да му избледи поради тоа што мораше да оди во Реал Мадрид, и дека знае дека може да придонесе уште многу за фубалот, а и двајцата знаеме дека еднинственото место за тоа е Милан!

Пато:"Верувам во враќањето на Кака. Тој е многу редок талент, кој успеа да напраи историја со Милан. Поради тоа се надевам дека од другата сеозна ќе се врати и ќе има шанса да го доврши тоа што го започна. Ако се врати во Милан ќе ни помогне и во Серија А, како и во ЛШ."

Гатузо: "Балотели во Милан? Јас не би сакал, Балотели е премногу дрзок, исто како мене. Јас би го одбрал Кака на негово место, бидејќи он направи историја со Милан и штом толку нмогу фанови го сакаат, тогаш значи дека завршил добра работа. Го чекаме во Милан!"

И,тука како шлаг дојде и Роналдо кој најверојатно помага во преговорите Кака да се врати во Милан или да оди во Corinthians(нешто Бразилците запнале да ја прават Бразилсклата Лига најсилна...(инаку Боско Леите(таткото на Кака,неодмна беше на една утакмица на Милан).....:)

п.с-Жал ми е што ќе си оди од Реал без да ги покаже своите квалитети.Жал ми е што Милан го фрли како крпа кога му требаа пари,па сега ќе го врати за тројно помалку.Дури Берлускони изјави дека платата ќе му биде помала.Само со Ибракадабра можеле да си дозволат повисока плата....Но,ако Милан го прави среќен,нека оди.И јас сум среќна.Можеби Реал Мадрид беше премногу голем залак за Кака' кој е навикнат на поедноставни нешта во животот.....и не можеше да се справи со сиот тој притосок....И оваа повреда сега,случајно,на тренинг,наеднаш...Ако Кака е повреден јас глава сечам.....

Ако не друго,барем да остане им преведува на играчите кои не се разбираат меѓусебно...:P

Заборавив....hBd Dudek <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom