,....Ќе ви објаснам јас за Кака' hhahah
Пипо:"Кака? Како може да не сакам да се врати, кога јас бев тој што најмногу профитираше од неговите асистенции
Галијани:"Со среќа на Кака, кој засекогаш ќе остане во нашите милански срца и за кој секогаш ќе бидат нашите врати отворени".
Андриј Шевченко:Ако Кака се врати во Милан, тоа ќе придонесе многу и за него и за тимот. Таму помина многу години и знае како е да се игра во Италија, додека пак во Реал ова му е втора сезона, не може да се снајде и не се чувствува убаво во Шпанија. Ми рече дека не сака толку убавата кариера да му избледи поради тоа што мораше да оди во Реал Мадрид, и дека знае дека може да придонесе уште многу за фубалот, а и двајцата знаеме дека еднинственото место за тоа е Милан!
Пато:"Верувам во враќањето на Кака. Тој е многу редок талент, кој успеа да напраи историја со Милан. Поради тоа се надевам дека од другата сеозна ќе се врати и ќе има шанса да го доврши тоа што го започна. Ако се врати во Милан ќе ни помогне и во Серија А, како и во ЛШ."
Гатузо: "Балотели во Милан? Јас не би сакал, Балотели е премногу дрзок, исто како мене. Јас би го одбрал Кака на негово место, бидејќи он направи историја со Милан и штом толку нмогу фанови го сакаат, тогаш значи дека завршил добра работа. Го чекаме во Милан!"
И,тука како шлаг дојде и Роналдо кој најверојатно помага во преговорите Кака да се врати во Милан или да оди во Corinthians(нешто Бразилците запнале да ја прават Бразилсклата Лига најсилна...(инаку Боско Леите(таткото на Кака,неодмна беше на една утакмица на Милан).....
п.с-Жал ми е што ќе си оди од Реал без да ги покаже своите квалитети.Жал ми е што Милан го фрли како крпа кога му требаа пари,па сега ќе го врати за тројно помалку.Дури Берлускони изјави дека платата ќе му биде помала.Само со Ибракадабра можеле да си дозволат повисока плата....Но,ако Милан го прави среќен,нека оди.И јас сум среќна.Можеби Реал Мадрид беше премногу голем залак за Кака' кој е навикнат на поедноставни нешта во животот.....и не можеше да се справи со сиот тој притосок....И оваа повреда сега,случајно,на тренинг,наеднаш...Ако Кака е повреден јас глава сечам.....
Ако не друго,барем да остане им преведува на играчите кои не се разбираат меѓусебно...
Заборавив....hBd Dudek <3