Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте ми слика од Бензема Ди марија и Марсело заедно и уба да биди !! :icon_mrgr

АЛЕАЛЕ АЛЕАЛЕ АЛЕАЛЕ 1/4финале ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

лион:baeh::baeh::baeh::baeh:

ШТО ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ ПОБАРА ОД МОМЦИТЕ....?СЈАЈНИ СЕ

Честито пролаз даље дечки:)..и се надевам дека нема да ни падните:)..

П.С. кога ви тврдев дека не сте како Интер да приредувате стресни натпревари бев во право:)..а и Батистута убаво ми реплицира...Кога губите губите ама кога победувате е тогаш вистински победувате.......:):)

Значи како што му кажав на Виктор и го има во хит на денот, а и на останатите...
REAL M. BREAK LYONS HEART

И Сеа за сите останати, пазете го рефенот направен е како за нас...

Друго ќе пишам за некое време пошто сеа сум камен пијан...РЕАЛ СЕ НАЈДОБРИ И ЃИ ПОСАКУВАМ БАРСА ВО 1/4 ФИНАЛЕ.

Одлично!Време беше да поминиме 1/8 финале..Честита нека ни е победата :pipi:

Конечно!!! Јебем ли ти 1/8 финале! Секоја чест, одлична утакмица од сите. Посебно Бензема, со секоја наредна утакмица се повеќе ме воодушевува.

п.с Пепе не е токму со паметот, нека го среди малку Мурињо. Се понаша како најголем сељак!!

Честито победа. Пепе како и обично си гази............буквално.

HALAAAAAAA MAAAADRIIIIDDDD !!! БРАВО МОМЦИИИИ !!! НЕКА ПУКНАТ ДУШМАНИТЕ !!!
OZIL :cuc:
:pehar:
не можам друго да пишам сега, премногу сум возбуден... коментар утре
и уште еднаш HALAMADRID ! HALAMADRID ! HALAMADRID !!!

o_real_madrid_estadio_santiago_bernabeu-1309849.jpg

Поздрав! :salut:

Значи како што му кажав на Виктор и го има во хит на денот, а и на останатите...
REAL M. BREAK LYONS HEART
така е!таио круз феат вамос реал
КАКВО Е ЧУСТВОТО ДА СИ ВО 1/4ФИНАЛЕ ПОСЛЕ ТОЛКУ ВРЕМЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ.
ТХЕ МЕН ТХЕ ВАН ТХЕ СПЕШАЛ ОНЕ,како што кажав после ел класико мурињо ќе се оправда само со ова.Реал Мадрид незнае да се брани,ова е играта на Реал ГОЛОВИ ГОЛОВИ И САМО ГОЛОВИ и едвај 1 шут на делгадо.
!ХАЛА МАДРИД!

Честито...и секоја чест за маиците после натпреварот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom