Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Вистина е ова или виц ? :)

Е не бе лажеме :D http://twitter.com/rioferdy5 Види подолу.

Најдобро беше кога Рио му рече на Пике пред да играат тенис Мареј и тој шпанецот не ми текнува како се викаше да му го плати патот за назад на шпанецов уште пред да почне мечот :pos2: Туку тој твитерот што е демек на Озил не е на него, некој се глупира..

^ Луд човек е Рио... :icon_lol: Знам за Озил... :)

183571_10150093174078742_351872188741_6422318_5031905_n.jpg

Што вака и Рики почна да „лупа“ по амблемот... :)

^ Луд човек е Рио... :icon_lol: Знам за Озил... :)

183571_10150093174078742_351872188741_6422318_5031905_n.jpg

Што вака и Рики почна да „лупа“ по амблемот... :)

А тој у позадина од Леванте пробуе да покаже дека има поголем од на Роналдо. :D

Играва беше очекувана. Несакав ни јас да форсираат иако Роналдо изгледаше напнато како да игра ЛШ финале. Последните 7 мин само не успеав да ги изглеам. Се надевам не пропуштив нешто. Марија одличен беше денес, од сите стандардни играчи само тој и Лас играа така подобро. На Лас не му замерувајте за жолтите картони зашто и 5 да добие во 10 натпревари 1 ке пропушти во кој би имал совршени замени. Не му ја мислам веке за тоа, и како изгледаа Аде и Гаго ? Или немаа доволно минутажа за да покажат нешто

А тој у позадина од Леванте пробуе да покаже дека има поголем од на Роналдо. :D

Играва беше очекувана. Несакав ни јас да форсираат иако Роналдо изгледаше напнато како да игра ЛШ финале. Последните 7 мин само не успеав да ги изглеам. Се надевам не пропуштив нешто. Марија одличен беше денес, од сите стандардни играчи само тој и Лас играа така подобро. На Лас не му замерувајте за жолтите картони зашто и 5 да добие во 10 натпревари 1 ке пропушти во кој би имал совршени замени. Не му ја мислам веке за тоа, и како изгледаа Аде и Гаго ? Или немаа доволно минутажа за да покажат нешто
му поништиа гол на нигерот, заради офсајд од Кристиано, а Гаго ништо посебно...
btw јас ги изгледав само последните 10 минути, ти што си ги пропуштил :)

Честито победа.
Не гледав прво полувреме, на ракомет бев...2ро гледав и интересантно беше.
Истото што сте го приметиле за Роналдо, го приметив и ја. Некогаш стварно е нервозен.
Граница дечко граница малку.
И да бе...па Бензема..оу јеа:)

Честито победа и нека се множат. Сеа уште да изиграме добро со Лион.. и една победа од 0:2 и сите среќни и задоволно :D

Мур не бил против Нанси во петокот... изглеа веке пронашол план како да се поминат. :D

Честито победа и да ја скршите ко ќе дое редот на Барса :)

Честито победа! Роналдо малце повеќе почна да заебава и да шутира од која позиција стигне без оглед на тоа дали има слободен играч или може да подае. Премногу слобода има од страна на Моу може да прави што сака и го боли цев.
Бензема постигна голче ама сепак нема да биде сигурно дека ќе игра од прва минута кај Лион.:toe:

Конечно со Лион:pipi:

дали присуството на аде почна да делува врз бензема?
сепак и карваљо не дозволи бензема да избега со еден гол на листата на стрелците ќе биде јака борбата меѓу нив:tv:
честито победа
ХАЛА МАДРИД!

Benzema:Мислам дека ќе го поразиме Лион и ќе ја освоиме ЛШ оваа година.....:back:

дали присуството на аде почна да делува врз бензема?
сепак и карваљо не дозволи бензема да избега со еден гол на листата на стрелците ќе биде јака борбата меѓу нив:tv:
честито победа
ХАЛА МАДРИД!

Mртва трка до крајот ќе биде :)

Роналдо: Леванте паркираја автобус

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom