Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
од 20.30h, "Partido por la Ilusión" Casillas и Figo со Butragueño, Sanchís, De Gea, Cannavaro, Miguel Torres и други. средствата поделени меѓу фондацијата Liga de la Diversidad Cultural и фондациите на Casillas и Figo.

http://www.rojadirecta.org/goto/thwfxsports.blogspot.com/

Кој сака да гледа.... :D

Валдано изјавил дека моментално има три младинци кои имаат потенцијал да играат прв тим односно да бидат дел од сениорскиот состав. Тоа најверојатно се Мората,Сарабија и уште некој рандом :)

Aрмин мислам дека пред некоја страна праша дали се има случено 2 хет трика у една утакмица.. Последен пат такво нешто се случило пред 20 години, во 1990 против Тирол во Купот на Европа. Бутрагењо и Санчез биле двајцата со по 3 гола.

http://www.marca.com/2010/12/23/futbol/equipos/real_madrid/1293113323.html

^ У Болтон е. Некни го гледав го пуштија 20-тина минути пред крајот.

Го имам погледано и јас малку,не добива многу шанса и неможе да го покажи својот квалитет. А има многу на располагање.

Може третиот да е Хоселу, тој демек го зедоа од Селта како талент, го снема сеа. Само да не се изглупираат и да не ги исфорсираат непотребно.

Бреее убиство а? нешто многу јаки:pos: камо среќа вака да продолжат и понатака, не само со Леванте и остала клиентела. Него ај да не навлагам у такви теми за дискусија, само ќе кажам честито нека е победава, стварно убави голчиња, задоволително:)
Ќе видиме после нова година што и како ќе се дешава, со надеж дека нема да се уште под дејство на алкохолот:):pipi:

Бреее убиство а? нешто многу јаки:pos: камо среќа вака да продолжат и понатака, не само со Леванте и остала клиентела. Него ај да не навлагам у такви теми за дискусија, само ќе кажам честито нека е победава, стварно убави голчиња, задоволително:)
Ќе видиме после нова година што и како ќе се дешава, со надеж дека нема да се уште под дејство на алкохолот:):pipi:

Morata: Ми ја дадоа топката потпишана од сите и ми напишале “мирен, ќе дадам гол“. Јас сум играч на Castilla. Секоја шанса која ќе ја добијам ќе се обидам да ја искористам како да е последна.
Средено е за Мората, сигурно не си видел. Иначе пазете повеќе да не се повторува нешто што е постирано предходно, а некој друг да го постира после тоа како случајот сега. Ова се има неколку пати случено во предходната тема.
Мората: "тоа е неверојатно да се чуе твоето име на Бернабе"

"Јас сум многу среќен затоа што заработивме голема победа и направивме нокаут фазата да ни биде послена на реваншот."

"Бев малку разочаран пошто имав голема желба да го постигнав својот прв гол во тимот."

"Цел состав се потпиша на топка и ми ја дадоа мене. (Роналдо напиша, не се грижи ќе постигнеш многу голови). Тоа беше неверојатен гест од сите нив."

"Тоа беше прекрасно коа се пееше на трибините на Бернабе моето име. Неколку Кастиља играчи дебитираа оваа сезона во прв тим, а тоа се гледа дека луѓето не подржуваат. Јас сум играч на Реал Мадрид и Катиља и мојата единствена цел е да направам добро за сите шанси што го ддобивам."

Тимот ќе одмара една недела за празниците. Сите среќни и весели посакуваат Среќна Нова 2011та. :)

Satellite

изјавите ви се овде, ме мрзи сеа да постирам посебно... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom