Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи
----------Адан----------
Арб--Пеп---Гар----Мар
-----Гра------Лас------
Леон-----Кан-----Рон
---------Игу-----------

Може да ја лупате Х2.... мој совет, фала :)

Мене искрено ме заболе за Гетафе. Јас сакам Роналдо да земе Златна копачка (единственото преостанато објективно признание) и крај! :)

Абе 2 саата се мислам , 2ка или Х , дај кој е по спортската нека каже :D

^ Не е кец бар тоа не се мислам :)

Кец ќе излезе бе што ви е на вас :) Не забраајте колку пута Гетафе ни има одземено драгоцени бодоој. Догодина Кастиља ќе им пуштат у Секунда за да влезат пак у прва лига и готово :)

Еее педериште, можел сега Хоселу да го викне, и така не играат утре или задутре Кастиља. :)

инаку за со Гетафе можеби паднал договор овде..

2011-05-08tenis10.jpg

го препознавате дечково десно од Ирина !? :)

Еее педериште, можел сега Хоселу да го викне, и така не играат утре или задутре Кастиља. :)

2011-05-08tenis10.jpg

Најдобриот десен бек што некогаш играл во РМ.

2011-05-08tenis10.jpg

Торесито! :)

Најдобриот десен бек што некогаш играл во РМ.

Не е Faubert бе, те заслепила Ирина... :pos:

него, чудно што немаше сега изјави од каталонски фанови, како тоа јакиве тимови ни попуштале кога играле со нас, ко што имаше по утакмицата со Валенсија... :tv:

^ Мигелчо наш :)

Дретица лев играше, не ебаај :)

Дретика. Иначе слично на Арбелоа....десен е по потреба играше таму. Иначе бот ко Албиол да му е род. Меси по неговата страна даде 2 од 3те гола на класикото што заврши 3-3

90% од утакмицете играше како лев бек. И баш напротив, беше доста солиден. Ист тип на играч како Арбелоа, потпуно ист! Одличен во одбрана, а за во напад...катастрофа!

Jебе и мур. Не ги зима сеа Мората, Сарабија и Хоселу и онака немаат натпревар. Посакувам поголемиот дел од летово да тренираат барем со првата екипа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom