Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер пак на нет ке се гледа ...
Знае некој коа се игра реваншот со Леванте ?

да беше на клупа некој горделив тип,ко Бенитез на пр.или ,ќе замиеше одма........ама нашиов жив инает е! :)

1292929005_extras_portadilla_1.jpg

Флор го седнал до него Мур

--- надополнето ---

164078_169374299766764_104811186223076_313010_2499111_n.jpg

Пазете го детево.
пианчишта само празни чаши

пианчишта само празни чаши

Mурињо види го во фацана,пијан ќор е :pos:

--- надополнето ---

Mourinho (22.12.10 – Gazzetta dello Sport): Имам четиригодишен договор со Real Madrid и ќе останам овде долго време. Во Real Madrid има многу нешта кои треба да се направат, не само работа на терен. Проблеми овде? Никогаш немам проблеми.
Се надевам на Inter не сум му потребен сега, тоа ќе значи дека направив погрешен чекор. Не можам да кажам дека никогаш нема да се вратам, но не можам да кажам сега дека ќе одам во друга екипа, професионалец сум. Само едно нешто можам да кажам, секогаш Inter ќе биде во прв план.
За мене е сатисфакција да бидам селектор на Португалската репрезентација, но прво морам да поминам низ други клубови, можеби повторно во Италија и Амнглија.
Тоа што го кажа Benitez не вреди да се коментира. Јас очекував барем едно благодарам за титулата која му ја подарив. Прашајте ги навивачите на Inter што мислат за мене, а што за него. За мене беше огромно задоволство да го видам Inter на врвот, како што вели нашата химна (таа на Inter). Горд сум што бев тренер на таа екипа.

Лас,Мамаду и Педро Леон од прва минута.

Mурињо види го во фацана,пијан ќор е :pos:

--- надополнето ---

Mourinho (22.12.10 – Gazzetta dello Sport): Имам четиригодишен договор со Real Madrid и ќе останам овде долго време. Во Real Madrid има многу нешта кои треба да се направат, не само работа на терен. Проблеми овде? Никогаш немам проблеми.
Се надевам на Inter не сум му потребен сега, тоа ќе значи дека направив погрешен чекор. Не можам да кажам дека никогаш нема да се вратам, но не можам да кажам сега дека ќе одам во друга екипа, професионалец сум. Само едно нешто можам да кажам, секогаш Inter ќе биде во прв план.
За мене е сатисфакција да бидам селектор на Португалската репрезентација, но прво морам да поминам низ други клубови, можеби повторно во Италија и Амнглија.
Тоа што го кажа Benitez не вреди да се коментира. Јас очекував барем едно благодарам за титулата која му ја подарив. Прашајте ги навивачите на Inter што мислат за мене, а што за него. За мене беше огромно задоволство да го видам Inter на врвот, како што вели нашата химна (таа на Inter). Горд сум што бев тренер на таа екипа.

Лас,Мамаду и Педро Леон од прва минута.
Нешто многу почна да дава изјави за Интер,како Кака за Милан...не ми се допага ова:nesum:

^^Не ме загрижува ич тоа... :)
Oва е важното :)
Имам четиригодишен договор со Real Madrid и ќе останам овде долго време. Во Real Madrid има многу нешта кои треба да се направат, не само работа на терен. Проблеми овде? Никогаш немам проблеми.

Колку што имам порано читано за Хуанфран, мислам дека има играно и десен бек, така да не чудете ако го видите него таму. Ма да јас типувам на Ласс или Матеос десно.

Адан, Матеос/Ласс, Албиол, Гарај, Марсело, Алонсо, Ласс/Мамаду, Гранеро, Леон, Ди Мариа, Бензема.... that's my wish... но се ми се чини дека Мур ќе излезе со јак состав. :)

--- надополнето ---

Нешто многу почна да дава изјави за Интер,како Кака за Милан...не ми се допага ова:nesum:

Ќути бе, да не се врати таму, нека изјавува што сака. :pos:

според мене Бенз треба да се врати на овој натпревар со погодоци и добра игра.. затоа и го има ставено во прв план па ќе видиме..

Бенз очекувам да изигра добар натпревар и да го украси со некој гол во мрежата на Леванте,а иначе очекувам исто така многу од Гранеро и Педро Леон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom