Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За 135 минути не успеавме да им дадеме барем еден гол, не верувам дека за 45 ќе успееме да дадеме четири. Повеќе среќа наредна година..
У право си :(. Дома неможев да глеам, отидов у компјутерница али пак е тиња. Ај ке глеам и второ полувреме али џабе. Срамота ке биде 0-0 ако остане.

не трошете мегабајти за џабе,се глеа дека играта смрди,тешко да падне еден гол а не 5,цело време напаѓаат никако да влезат во 16ник...кака дупка е,а тој Гаго но комент :tapp:

Abe ima uste 45 min ima vreme moze ke im dadete 5 ako se nafura cela ekipa:toe:
Ни тоа не не спасуе.Секогаш до последна минута сум глеал макар и 10 да е разлика, али овој пат стварно како да сум убеден дека нема да достигнат. Али ајде ке догледам, ипак Реал си е :)

a be ova e cudno so real i mi mirisa na kladilnici.
cel narod po svetov se ima zasileno na golovi da igra denes utakmicava a ovie ne sutnaa na gol, baska toa so milan vo gosti real go rusvit milan prvi pola sat dava gol, posle pukaat penal i igrata zapira kako da cekaa nereseno da se natokmi...ne znam moz haluciniram ama cudno mi e

Или нешто не оди во купов, или пак bwin си го прави своето. :)

Срамота! Џабе давате по 300 милиони! Јас па ве ставив 1 колку да го потполнам ливчето. :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom