Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Следни на листата : Жабентус хаха
Очекува победа вечер
Хала Мадрид
Леле бе не си здраф...звер:pishtoldz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следни на листата : Жабентус хаха
Очекува победа вечер
Хала Мадрид
Иначе лешпер здраФ со В се пишувааа....Леле бе не си здраф...звер:pishtoldz![]()
Му умрела млада професорката по македонски, затоа е грешката...не се заебавајте
Него од Гранеро очекувам вечер да блесне. Пак нема да можем да гледам заради лимитов, мораше 31 ден да има месецов?! Пичка му матер!
Не се секирај Боби4е 1ви сме денес хаха штом ја така викам, така е, уживај.:back: Иначе вечер ако не тепаме незз...Му умрела млада професорката по македонски, затоа е грешката...не се заебавајте
Него од Гранеро очекувам вечер да блесне. Пак нема да можем да гледам заради лимитов, мораше 31 ден да има месецов?! Пичка му матер!
Не се секирај Боби4е 1ви сме денес хаха штом ја така викам, така е, уживај.:back: Иначе вечер ако не тепаме незз...![]()
Не се секирај Боби4е 1ви сме денес хаха штом ја така викам, така е, уживај.:back: Иначе вечер ако не тепаме незз...![]()
Земи календар, проучи го31ви сме, така да к*р гледање! Последни 15 мин може, ама нема дома да бидем така да...
Абе лешпер доека не изглеам вечер Реал ни на одмор ни нигде не идам! Ко ќе заврши, после тоа ќе идам:baeh:....иначе знам дека е 31ви, се заебавав бееее...еве пијаницава ти кажа да идеш кај другар и таму да глеашАјде бе ти нели отиде веќе на одмор...:baeh:
Абе лешпер доека не изглеам вечер Реал ни на одмор ни нигде не идам! Ко ќе заврши, после тоа ќе идам:baeh:....иначе знам дека е 31ви, се заебавав бееее...еве пијаницава ти кажа да идеш кај другар и таму да глеаш![]()
Немој бее да не сум грешка случајнооо...Хахаха па убаво му кажав нека се изгребе од некој другар....ти уште пијаница ме направи:kesa:
Немој бее да не сум грешка случајнооо...Не бе се заебавам не си пијаница, само тежок алкохоличар хаха
не бе не ств топ си лешперу:back:
Грешка си нема...не ги ставаат двајцата заедно да играат истовремено, опасно е хахаВечер Гути и Кики ќе те почестат со по еден гол за овој пост:baeh: