Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само да не треба да праи операција од кила, пошо ќе пропушти предсезона.

Oва е единствен случај во светот кога лекарите „предизвикуваат“ болка, кај вас анти-реал навивачите. :D

Kој рече дека сум ја Анти-реал или нешто анти реалско имаше у постот, едноставно го напишав тоа на шала,

е сеа ако си има(ш)те вие комплекси тоа е више друго :smir:

Зошто ние би имале ? :)
Кака и Роналдо во едно лето, од тоа комплекси некој друг само може да има.

Сега коа ке види покрај какви играчи би играл Роналдо ништо чудно да дојде али ке видиме има уште време, ако не тој тука се Рибери или Силва и нешто слично ако не дојде Кристијано Роналдо. Нешто се шпекулира дека трансверот на Виља е ВЕКЕ во завршна фаза, али колку е точна информацијава ке видиме во наредниве денови.

Скептик сум за Албиол, мене и не ми се свиѓа многу. Подобро Мецелдер да игра. Во секој случај мора еден централен бек да се земе, Чаби Алонсо, Рибери и Виља се мојата желба. Е сега колку од овие ќе се остварат ќе видиме :)

Гарај не беше нешто посебно сезонава, иако не го гледав многу. Ама у секој случај добар е за на клупа, освен ако не го шитне Перез :)

Ezequiel Marcelo Garay (born October 10, 1986 in Rosario) is an Argentine football player, who plays for Real Madrid. He was Racing Santander on loan for the 2008-2009 season but has now returned to the former.

На Вики

На фејсбук профилот од Гарај
Локација:
Madrid, Spain :D

а овој парехо или како се викаше ќе го враќаме или?

Парехо од Јануари е во Мадрид, кој клуб си го гледал до сега ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom