Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Spored mene da se stavi kraj na site mozni varijanti na kupeni i igraci sto trebat da go napustat Real.Idealniot tim bi izgledal vaka.
Kasillas
Ramos...................Pepe................Nov(ne se znae uste)..................Marcelo
C.Ronaldo...................Kaka.................Sneider(Gago,Lass)................Roben
Iguain.................Villa
Друже, добро што не си тренер на Реал :)

Spored mene da se stavi kraj na site mozni varijanti na kupeni i igraci sto trebat da go napustat Real.Idealniot tim bi izgledal vaka.
Kasillas
Ramos...................Pepe................John Terry..................Marcelo
C.Ronaldo...................Kaka.................Lass................Ribery
Ibrahimovic.................Villa

Може и вака...:pos2::pos2::pos2:

Нема листа на играчи за продавање

На англиски :vozbud:

шо не го стаиш и Лам ко десен бек, а и за секој случај стај го у резерва Меси, можда ке ти притреба :pos2:

Хехехе слаб е Лам бе....а и Меси:pipi:

Kasillas
Ramos...................Pepe................Nov(ne se znae uste)..................Marcelo
C.Ronaldo...................Kaka.................Sneider(Gago,Lass)................Roben
Iguain.................Villa

Aло рамос е ЦЕНТРАЛЕН БЕК! а не десен бек :pos2:

Според вас кој би бил идеален да го замени канаваро?

Villa: "I just want to go to Madrid"

g0618.jpg

Гледам се шушка дека Диара ќе го продавале у Јуве...тешка работа ако е ова точно. Гаго останува а го даваа Диара. Додуша незнаеме како ќе игра сезонава после повредата, ама глупа одлука е да се продаде. И после една повреда, и пак ќе играме на таа позиција со некој како Хави Гарсија :tapp:

Ќе донесат уште еден за средина, од Диара нема потреба, Лас го имаме.

Диара само физичка јачина придонесува во тимот, ништо друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom