Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Читај пред тебе пак :)

И на англиски

Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaka, now plays for Real Madrid following the deal reached with A.C. Milan. The Brazilian footballer satisfactorily passed a full medical checkup. Kaka has signed a contract linking him to Real Madrid for the next six seasons.

линк

Mу припаѓаше на Исус... се појави Флорентино Перез.

Амин.

OFFICIAL ANNOUNCEMENT

Ај нека е честита :vozbud: ..... нека му носе многу среќа 5-ка :zver:

Честито првото засилување за поинтересно првенство наредната сезона.:vozbud:

Честито:)
Иако сега најмногу на свет ве мразам сепак искрено ви честитам зошто го земавте најдоброто од фудбалерите:)
Ви следи супер сезона со многу голови од Кака, и нека земе некоја награда и кај вас.

И ако прочитам дека ке отсуствува на некој натпревар заради повреда тешко вас, чувајте ми го најмногу миленикот мој:)

Доста беа провокации и зафрканции од моја страна толку од мене на странава
Се среќа сеознава
Поздрав:smir:

Иако сега најмногу на свет ве мразам сепак искрено ви честитам зошто го земавте најдоброто од фудбалерите:)
Ви следи супер сезона со многу голови од Кака, и нека земе некоја награда и кај вас.

И ако прочитам дека ке отсуствува на некој натпревар заради повреда тешко вас, чувајте ми го најмногу миленикот мој:)

Се среќа сеознава
Како толку бе, допрва ти иде посетување на клубов. Да пишеш честито ова честито она :)

Честито нека ви е КАКА :( :helou:

Честитки за Кака. Одличен играч земавте! Му посакувам се најдобро во Реал.

Се среќа сеознава

Не се секирај во добри раце е :vozbud: и ќе има уште многу повеќе фанови заедно со оние од Милан што се благодарни на неговите услуги :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom