Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Си поднесе оставка иако според мене он е најмалку крив за овие лоши резултати.
Криви се фудбалерите кој си замислуваат дека се некои ѕвезди а играат катастрофално лошо.
Сега дури и третото место е далеку,па единствена шанса за излез во Европа е Металург да го освои купот,а притоа да не биде шампион.
Само така и како 4ти ке излеземе во Европа.

Ај нека ви потрае кризата уште 1 утакмица,да ви лапнеме 3 бода, па после растурајте xD :)

Ima be tuka nekoj fan na Rabotnicki , konecno pobedivte , cestito !

Има како нема. Инаку фала на честитките.
Што се однесува до натпреварот во прво полувреме се беше решено по 3те гола на Маневски,но најзаслужни за неговите голови се Тодоровски кој одигра феноменално,потоа Ристов од Вардар кој одигра катастрофално во одбраната на Вардар и секако Маџаровски голманот на Вардар на кој му испаднаа од раце неколку топки.

Работнички го победи Тетекс 2:1, со голот на Крсте Велкоски од пенал во 90-та минута :zver: :bravo:

од НЕ ПОСТОЕЧКИ пенал !!!!

Ја гледав снимката и Пеналот беше чист, а ти тоа што си пишал дека е непостоечки, пази и со големи букви:tapp: па би ти препорачал на очно да идеш за да не тресеш зелени по форумов и да ти се смее народ :nenene: за твое добро:smir:

Ја гледав снимката и Пеналот беше чист, а ти тоа што си пишал дека е непостоечки, пази и со големи букви:tapp: па би ти препорачал на очно да идеш за да не тресеш зелени по форумов и да ти се смее народ :nenene: за твое добро:smir:
СЛУШАЈ ВАМУ МАНГУП МЕНЕ ДА НЕ МИ СЕ ПРАЕШ ОК ??? ЌЕ ИДЕМ НА ОЧНО САМО МАЈКАТИ АКО РАБОТА ТАМУ ДА ЗНАЕШ !!!! КРЕТЕН ЕДЕН !!!

СЛУШАЈ ВАМУ МАНГУП МЕНЕ ДА НЕ МИ СЕ ПРАЕШ ОК ??? ЌЕ ИДЕМ НА ОЧНО САМО МАЈКАТИ АКО РАБОТА ТАМУ ДА ЗНАЕШ !!!! КРЕТЕН ЕДЕН !!!

Абе гледај го моментот како играчот на Тетекс со копачка го мава Туневски во градите,ако тоа не е пенал незнам што е.

Уф уф уф па ти покрај проблеми со видот и со умот си имал проблеми целиот си дефект дечко

Не јади го*на идиот еден...за умот мајка ти е крива :pos2:
ќе цитирам една мисла...никогаш не се расправај со идиот прво ќе те спуштат на нивно ниво а после ќе те победат ради искуство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom