Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Еден лош потег го уништи целиот напор на играчите. Баш ми е криво што не ги тепавме:toe:

dsc04436lb0.jpg

dsc04434xa0.jpg

dsc04443hc1.jpg

dsc04437hw0.jpg

dsc04447wd9.jpg

dsc04451pg1.jpg

dsc04459gw8.jpg

dsc04455dh3.jpg

dsc04465yf7.jpg

dsc04468ag1.jpg

dsc04486ak7.jpg

dsc04480bf7.jpg

Многу ми е криво за голот ама ај машки натпревар браво за Работничи браво за Дебар маалците.Напред и на Рибок ке ги тепаме.имаат самодоверба сега играчите.

BRavo bravo za rabotnicki malu ko namesteno mi glease ama sepak bravos nie prvi dadovme gol toe najbitno se uplasija Bolton malu

Kolku loso namesteni transparenti na Englezive cudno nesto
Не е чудно тоа е нивен препознатлив знак. Не се замараат со такви работи. А и доста слаба екипа беше дојдена ск. Претежно обични фанови кои мирно си гледаа фудбал.
бај д веј Работнички не беше толку јак колку што беше Болтон слаб. Со онаква игра сигурно отпаѓаат од Премиер лигата а ништо чудно и од уефа купот.

Не е чудно тоа е нивен препознатлив знак. Не се замараат со такви работи. А и доста слаба екипа беше дојдена ск. Претежно обични фанови кои мирно си гледаа фудбал.
бај д веј Работнички не беше толку јак колку што беше Болтон слаб. Со онаква игра сигурно отпаѓаат од Премиер лигата а ништо чудно и од уефа купот.

Не треба појќе види ја табелата во Англија. убо му тргнало

Rabotnicki-Skendija 2:0
1:0 Osmani 20 minuta
2:0 Milisavljevic 89 minuta
Inaku vo 31 minuta se povredi Trickovski, i ne se znae dali ke igra protiv Bolton,a Lazarevski dobi crven karton vo 37 minuta, a tri minuti pred toa i kaj Skendija eden igrac dobi crven karton

Rabotnicki-Skendija 2:0
1:0 Osmani 20 minuta
2:0 Milisavljevic 89 minuta
Inaku vo 31 minuta se povredi Trickovski, i ne se znae dali ke igra protiv Bolton,a Lazarevski dobi crven karton vo 37 minuta, a tri minuti pred toa i kaj Skendija eden igrac dobi crven karton

:zid: лејј не тричковски:zid: али добро е тоа што се бришат картоните од претходните меѓународни натпревари,ќе го имаат цел состав на располагање

Ауууу не Тричкоски! Ако им се повреди у курац нека иде...кој ќе им игра после во напад...тој сакатио Пејќич?

Rabotnicki Kometal..jas mislam e makedonski klub koj ni ja brani cesta vo evropa...nesrekno izigra 1-1 so Bolton..ali ke stiskame palci za vo anglija...Bolton e vo ogromna kriza i jas mislam deka po izigraenoto 1-1 so derbi momentalno najslabiot klub vo premier liga.. ke ima ogromen pritisok da se nadevame so gospod napred

BRavo bravo za rabotnicki malu ko namesteno mi glease ama sepak bravos nie prvi dadovme gol toe najbitno se uplasija Bolton malu
sea ke vidime so ke napraat u anglija pa daj boze da pobedat

Rabotnicki Kometal..jas mislam e makedonski klub koj ni ja brani cesta vo evropa...nesrekno izigra 1-1 so Bolton..ali ke stiskame palci za vo anglija...Bolton e vo ogromna kriza i jas mislam deka po izigraenoto 1-1 so derbi momentalno najslabiot klub vo premier liga.. ke ima ogromen pritisok da se nadevame so gospod napred
lele ej ne znaes kolku sakam da pobedat ako pobedat gradski ke puka na slednata so drugi nekoi

rabotava e sto mnogu mi e krivo so sekogas makedonce mora da primi gol u posledna sekunda ama toa ti e toa treba da se znae deka anglicanite se takvi sekogas znaat da te fatat na neocekuvano.. toa e greskata na makedonceto i dobrata rabota na anglicanite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom