Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
На интернет видов секаде пишуваше 90 минута.
Инаку како течеше натпреварот кој имаше шанси

Па во прво полувреме поконкретни и поголема иницијатива имаа Работнички, ама најсериозните ги имаа Турново (една од слободен удар, Наумовски одбрани и една покрај гол), а во второ, Работнички брзо поведе и после стандардната деструктивна игра си ја играше кога води. Имаше Глигоров две убави шанси од далеку и Турново една сериозна шанса имаа, ама Наумовски пак ја спаси. Се на се заслужена победа на Работнички.

Веројатно си слушал на 90.3 ФМ, зошто они рекоа во 90, но Вандаир го даде некаде околу 55 минута голот од пенал. А публика сосе полицајци, редари, градежници и фоторепортери беше околу 80 души :kesa:

Ама изгледа на стадион немало ниту новинри. Денес скоро во сите весници, освен Македонски Спорт пишува 90-минута од пенал. Еба им новинарите. Од домашно првенство бараат резултати на livescore. Скапаници.

Ама изгледа на стадион немало ниту новинри. Денес скоро во сите весници, освен Македонски Спорт пишува 90-минута од пенал. Еба им новинарите. Од домашно првенство бараат резултати на livescore. Скапаници.

А што е потрагично и на сите телевизии кажаа во последната минута освен на алфа каде што го дадоа голот

А што е потрагично и на сите телевизии кажаа во последната минута освен на алфа каде што го дадоа голот

Епа толку им е гајле за домашното првенство, праќаат само некој да им ги сними головите, а информациите за натпреварот си ги бараат на интернет. Затоа ќе продолжи да ни пропаѓа и лигата и фудбалот :ne_zboram

Во полу финаелто од купот се паднавме со Пелистер. Првата утакмица се игра во Битола на 7 април, а на 5 мај е реваншот.

Ќе гледаме доста поинтересно финале од тоа што си мислел, Пелистер-Тетекс,зарем има нешто поинтресно од ова?

Ти најверојатно за Пелистер навиваш или за Тетекс. Тебе може ќе ти биде интересно. Јас ги гледав Тетекс во неделата против Металург. Не би ги гледал пак :smir:

Ти најверојатно за Пелистер навиваш или за Тетекс. Тебе може ќе ти биде интересно. Јас ги гледав Тетекс во неделата против Металург. Не би ги гледал пак :smir:

Ти да видеше како играше металург у тетово сигурно не би го гледал више,а у тетекс се планираа доста појачуења зимава таке да ќе биде доста појак на пролет:toe:

не дека сум навивач на едните или другите него и самиот мора да признаеш дека ќе биди доста поинтерсено како за тебе така и за македонската јавност, отколку Работнички да биде во финале па да се игра пред 1000 гледачи,да напоменам дека немам ништо против Работнички,едноставно сакам да гледам едно финале каде што ќе има поголема посетеност(мин 10 000) и ривалство на трибините а јас како неутрален гледач да бидам присутен на тој натпревар

Ти да видеше како играше металург у тетово сигурно не би го гледал више,а у тетекс се планираа доста појачуења зимава таке да ќе биде доста појак на пролет:toe:

Колку и да играл бедно Металург, Тетекс бил скоро исто таков. 0:0 заврши.
Ќе ги видиме појачувањата. Сакам јас квалитетна лига.

не дека сум навивач на едните или другите него и самиот мора да признаеш дека ќе биди доста поинтерсено како за тебе така и за македонската јавност, отколку Работнички да биде во финале па да се игра пред 1000 гледачи,да напоменам дека немам ништо против Работнички,едноставно сакам да гледам едно финале каде што ќе има поголема посетеност(мин 10 000) и ривалство на трибините а јас како неутрален гледач да бидам присутен на тој натпревар

Јас кога одам да гледам фудбал, повеќе ме интересира што се случува на теренот отолку на трибините. Подобро 1000 гледачи ама квалитетни потези и добар фудбал, отколку повеќе гледачи со помалку квалитетен фудбал.
Работнички игра најдобар фудбал неколку години по ред во нашата лига.

Ова мин. 10.000 не ти го коментирам. Ќе го сфатам како шега. Дај боже да го видам толку полн Филип 2 на некој домашен натпревар.

Јас кога одам да гледам фудбал, повеќе ме интересира што се случува на теренот отолку на трибините. Подобро 1000 гледачи ама квалитетни потези и добар фудбал, отколку повеќе гледачи со помалку квалитетен фудбал.
ако сакаш да гледаш квалитетен фудбал мораш да одиш малку подалеку од Македонија подалеку од Балканов некаде во западна Европа,тоа кај нас го нема,штета....

:pos2::pos2:
Така е.

Сепак, има разлика дали некој ќе трча барем до 70-мин, а дали друг има сила само за едно полувреме.
Како и да е, нема да има финале како што сакав :). Кој и да игра, здравје, ќе го гледам.

:pos2::pos2:
Така е.

Сепак, има разлика дали некој ќе трча барем до 70-мин, а дали друг има сила само за едно полувреме.
Како и да е, нема да има финале како што сакав :). Кој и да игра, здравје, ќе го гледам.

Ја глеаше Вардар-Тетекс ??? Виде ли како играја играчите понесени од навивачите ???:toe: И плус ќе има дупло повеќе возбудувања,па ќе се создаде една добра атмосфера ех тогаш ќе видиш право финале... :vozbud::vozbud::salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom