Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ова до сега го немам виденоmojot tim od srcoto sloga i mojot i mojot omilen tim rabotnicki so sreca i neka pobedi podobriot (daj boze sloga ) pozz:smir:
Слога-Работнички 0:3 со двата гола на Вандаир и еден на Боби Божиновски.
Се беше решено за 30 минути кога беа постигнати головите до крајот рутинирано Работнички го зачува високото водство.
Повторно разликата останува 1 бод со Ренова,но во следното коло не чека тешко гостување против Металург додека Ренова има лесен меч против Милано во Тетово
Да така е пред тоа имаме лесна утакмица со Милано па после со Ренова,тоа ке биде дерби на сезоната на според мене најквалитетните тимови во лигаваPa posle 2 kola mislam deka mu gostuvate na Renova.
не се знае можат пак да се вратат на второ место сепак следната е со нас во ЃОРЧЕ каде што сезонава имаме само 1 примен гол и немаме пораз:smir:ама има уште многу до крајот ке видимеsepak posle igrate so Renova vo Tetovo.Ja ipak mislam deka esenski sampioni ke bidat Renova,ako normalno ne pobeduvat doma![]()
не се знае можат пак да се вратат на второ место сепак следната е со нас во ЃОРЧЕ каде што сезонава имаме само 1 примен гол и немаме пораз:smir:ама има уште многу до крајот ке видиме