Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
mojot tim od srcoto sloga i mojot i mojot omilen tim rabotnicki so sreca i neka pobedi podobriot (daj boze sloga ) pozz:smir:

Слога-Работнички 0:3 со двата гола на Вандаир и еден на Боби Божиновски.
Се беше решено за 30 минути кога беа постигнати головите до крајот рутинирано Работнички го зачува високото водство.
Повторно разликата останува 1 бод со Ренова,но во следното коло не чека тешко гостување против Металург додека Ренова има лесен меч против Милано во Тетово

Слога-Работнички 0:3 со двата гола на Вандаир и еден на Боби Божиновски.
Се беше решено за 30 минути кога беа постигнати головите до крајот рутинирано Работнички го зачува високото водство.
Повторно разликата останува 1 бод со Ренова,но во следното коло не чека тешко гостување против Металург додека Ренова има лесен меч против Милано во Тетово

Pa posle 2 kola mislam deka mu gostuvate na Renova.

Pa posle 2 kola mislam deka mu gostuvate na Renova.
Да така е пред тоа имаме лесна утакмица со Милано па после со Ренова,тоа ке биде дерби на сезоната на според мене најквалитетните тимови во лигава

На најновата листа на најдобрите светски клубови, Работнички има напредок од 46 места и сега се наоѓа на 231 место, заедно со Сеул (Кореа) и Америка Кали (Колумбија), со 81,5 бода
Како за споредба на прво место е Манчестер Јунајтед со 326 бода. :wink:

Металург - Работнички 1:1 (1:0)
Катастрофална игра во првото полувреме, ама во второ влезе Фиљо и малку освежи и по негова асистенција Савиќ израмни. Имаа добри шанси и двата тима, и на крај најреално си заврши 1:1. Ај да се надеваме дека веќе во сабота ќе се вратиме на 1 место, зошто ние играме дома со Милано, а Ренова гостува во Ѓорче.

sepak posle igrate so Renova vo Tetovo.Ja ipak mislam deka esenski sampioni ke bidat Renova,ako normalno ne pobeduvat doma:toe:

sepak posle igrate so Renova vo Tetovo.Ja ipak mislam deka esenski sampioni ke bidat Renova,ako normalno ne pobeduvat doma:toe:
не се знае можат пак да се вратат на второ место сепак следната е со нас во ЃОРЧЕ каде што сезонава имаме само 1 примен гол и немаме пораз:smir:ама има уште многу до крајот ке видиме

не се знае можат пак да се вратат на второ место сепак следната е со нас во ЃОРЧЕ каде што сезонава имаме само 1 примен гол и немаме пораз:smir:ама има уште многу до крајот ке видиме

nema uste mnogu do krajot na esenskiot del,uste 2-3 kola.Znaci ja mislev deka i vo slucaj da gubat vo Gjorce,a da pobedat doma so Rabotnicki,pak ke bidat prvi:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom