Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Odlicna atmosfera,brojkata mozese da bide i mnogu pogolema ali poradi edna pricina ne bese(nema da ja navedam na forumov) inace okolu 100 luge nesto poveke,navivanje od srce,mali padovi 2-3 pati,dva bajraci,raspored na transparenti odlicen,isto taka za prv pat sezonava mi se svigase izgledot na tribina toest kako bevme nie rasporedeni,steta sto nemase gostinski navivaci ke bese vrv,na terenot uzas,kosarka tesko deka moze da se kaze,gledavme KURTASAK ne kosarka....Se nadevam deka vaka ke prodolzime pa ke se raduvame na TITULA kako NEKOGAS toest kako SEKOGAS.......:helou: sliki ke stavam podocna sea me mrzi...

p.s. novite maici se odlicni,a da najavam naskoro i dukseri....
http://www.cityparkboys.com/

Знаев дека ќе се јави. :pos2:
Пати!!!Ќе има слики ќе се одреди ова што го рече.

89:41
Еве точен резултат.48 разлика.

od koj da patam ??? smesni ste, davata pogresna slika na obicnite citateli, ja duvate rabotata mnogu... pa ne sme slepi gleame... mizerija brojka, pesni kradeni peete, pola utakmica ve nema...

od koj da patam ??? smesni ste, davata pogresna slika na obicnite citateli, ja duvate rabotata mnogu... pa ne sme slepi gleame... mizerija brojka, pesni kradeni peete, pola utakmica ve nema...
Цела утакмица пеевме...бројката не беше за жалење бевме 120-130 души и кој песни ги украдовме...

сеа кој дава погрешна слика?

Fala na kritiki:helou: Mizerna brojka:vozbud: pa u Makedonija samo 2 maximum 3 grupi se sobiraat tolku...Cela maktifo scena e mizerija a nasa brojka za na scenava e AVION,krademe pesni:vozbud: aj koa ke se vratite slusni si gi pesnite pa razmisli koj krade,pola utakmica ne nema:vozbud: Kako sto kazav 2-3 mali padovi po 30 sekundi maximum.....ubavo vi kaza deckoto mozete da PATITE...i daj ne se zamarajte so nas,gledajte da si smenite uprava i da se vratite pobrzo ni nedostasuvate:smir:

Ај ставите слики да ја видиме вашата АВИОН бројка..

za utakmicata so se desi rezili:kesa: za pelister a mu se slucvalo i na mn podobri ekipi da klat pomalce kosa eve go slucajo pred 2-3nedeli hemofarm-partizan polufinale hemofarm dade 38 poeni cela utakmica a ne se za frlanje posto sezonava igraja final four na nesto uleb ili fiba i cpb ke idite vie bitola?

forum1pti.jpg
forum2b.jpg

ovde ako ima 120 dusi jas veke ne gleam kosarka :S:S

Sto ne dojde da ne izbrois?? sredniot del od tribinata bese poln,samo kraevite bea prazni...

sakate da nametnete mislenje poznati ste po toa... minatiot pat na edna sliak broev 140, posle iskocija demek 190.... aj nema veze... ti garantiram na slikava nema 120 dusi !!!!!!!!!:nenene:

пааааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахХХАХААХАХХ!Х!!! ОЈЈ КУКУ НОНЕ, 120 ДУШИ ?!?!? хахахахахахахахаХ!!!!!! Па не сме слепи да му ебам мајката бе АМАН !

Баш ви била бројкава “АВИОН’’

Него дај ставете и слика да ги видиме новите манекенски производи :)

sakate da nametnete mislenje poznati ste po toa... minatiot pat na edna sliak broev 140, posle iskocija demek 190.... aj nema veze... ti garantiram na slikava nema 120 dusi !!!!!!!!!:nenene:

Jas nikade ne rekov 120 dusi,rekov okolu 100 mozebi nesto povise..

пааааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахХХАХААХАХХ!Х!!! ОЈЈ КУКУ НОНЕ, 120 ДУШИ ?!?!? хахахахахахахахаХ!!!!!! Па не сме слепи да му ебам мајката бе АМАН !

Баш ви била бројкава “АВИОН’’

Него дај ставете и слика да ги видиме новите манекенски производи :)

Aj vidi sliki od drugite grupi u Makedonija i kazi mi nekoja druga grupa osven Komiti sto se sobira po 100 dusi ako najdes slika ke te castam maica od novite da se izraduvas deka imas nesto od nas.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom