Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Детонит изгледа ви го зеде Оцко како шо слушнав значи че ви прават сериозен проблем посебно ако земат уште некој таков играча иначе ги гледав во прилеп против нас мислам дека имате подобра екипа

Зошто клубот ги пушти Јошески и Наумовоски да играт на турнир во футсал во Прилеп, стварно немие јасно.

Последно уредено:
Зошто клубот ги пушти Јошески и Наумовоски да играт на турнир во футсал во Прилеп, стварно немие јасно.
Go osvoja barem ili nisto ne napraja [emoji1787] inaku utre e sednicata za budzetot I poleka da se spremame za prva liga so pripremi ,igraci se so treba ...
Edit: go osvoile doma turnirot [emoji6] https://shampion.mk/?p=9879&fbclid=IwAR172hQdUz8PGlLThZvObIBTMCPi06_c7Q1D5ToPzw2uOBgaqrijBZhnAmk

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
Go osvoja barem ili nisto ne napraja [emoji1787] inaku utre e sednicata za budzetot I poleka da se spremame za prva liga so pripremi ,igraci se so treba ...
Edit: go osvoile doma turnirot [emoji6] https://shampion.mk/?p=9879&fbclid=IwAR172hQdUz8PGlLThZvObIBTMCPi06_c7Q1D5ToPzw2uOBgaqrijBZhnAmk

Можи неможиме со вас во голем фудбал ама зато мал фудбал ве шијаме :vozbud:

На таја екипа шо беа собрани уште да не го освојат. Друг мие муабето, така немаме играчи уште на турнир футсал одат, а најлесно можиш таму да се повредиш. Новаци како шо знам не ги остај играчите да играт.

На таја екипа шо беа собрани уште да не го освојат. Друг мие муабето, така немаме играчи уште на турнир футсал одат, а најлесно можиш таму да се повредиш. Новаци како шо знам не ги остај играчите да играт.
играја новаци отпаднаја четвртфинале

Денес помина буџетот во општина и сега конечно можи да си ја брка работата управата и стручниот штаб за припреми играчи и спремање во пролерниот дел па нема да се прифати никакво оправдување мораме милум или силум да влезиме во прва лига па отом потом а не како браќата напи со тоа чесно поштено нема таква работа во 2лига и all in со сите сили мора да се оствари целта но се ќе зависи прво од играчите, стручниот штаб па управата и на крај од навивачите!
Мислам дека е доста со тоа молење колење за пари ребаланси и буџети за тие шанкурињата(сите да земаат плати) после да си бараат оправдување толку можиме или не заеба судијата еден нема да се види во клубот шо се вели зборот од пашето па до митко ако не дај боже не влезиме нека си бараат работа во кромберт нема оправудвање!
P.S.Парите се за до крајот на сезоната а ракомето за цела година а мислам и кошарката до крсјот на сезоната поради старите борчој во фудбалот и кошарката!
ac98c6d7089ad3ea7614c2fee9da79da.jpg

Имаше од Новаци деца но факт е дека од Пелистер не смееше да ги пуштат но грешката е во тренерот и управата оти немаше забрана нејсе среќа нема повреди а ко сум кај повредите се изгледа уште многу ќе отсуствуваат Размоски и Пановски шо значи сакале неќеле мора да се земат уште два, три играчи сега во преодниот рок плус да се задржи екипата а не како летото последен ден од преодниот рок како шо ни заминаа Парталко и Наумовски Н исто да се кажи со време ако не го планираат пример Боро кој требаше повеќе да добие шанса па барем да оди за тренер итн...
Искрено ми се плаши окото со Детонит ќе биди се мислам до последно коло тешко ако не си ја сфатиме серозно работата ќе треба бараж да играме шо значи бесилка за сите но да не бидам само хејтер и лошо сфатен ќе видиме и чекор по чекор прво ихрачи, припреми, па после да чекаме резултати!

Голем е притисокот во дресот на Пелистер и Битола но ако сакаат да бидат професионални фудбалери мора и ова да го издржат ако не нека си менуваат професија

Новогодишна честитка најдобриот на конкурентот Детониот во Пелистер дојде Вилдан Керим сега уште заден везен тој Оцко или некој од прва лига па уште еден и доста е за годинава
Среќна нова [emoji256]

Среќна нова 2024 и директен влез во прва лига.
Да се потсетиме, куп финале 2001 Пелистер - Слога

Среќна нова 2024 и директен влез во прва лига.
Да се потсетиме, куп финале 2001 Пелистер - Слога

Legendarno gostuvane 10 vagoni prepolni so Ckembari + so kolu,a vo polna ek vojnata so sipojte (gorea siperski dukani vo Bitola).
Mnogu emocii pred I po natprevarot I prv trofej za FK Pelister

Новогодишна честитка најдобриот на конкурентот Детониот во Пелистер дојде Вилдан Керим сега уште заден везен тој Оцко или некој од прва лига па уште еден и доста е за годинава
Среќна нова [emoji256]

За Оцко те испоштоваја, уште еден кој ти е желба ? :D

За Оцко те испоштоваја, уште еден кој ти е желба ? :D
Toj so mi e zelba ja pretera so baranje pari pa sega ovie dvata se taman za tretiot ne znam dali e po pametno bek da zemime ili klasicen spic a najubo ke bidi nekoj so ke ispolnuva I pod 21 I na nekoja od tie dve pozicii no so i da zemat treba sega so vreme a ne kako letoto so Tanusev primer bilo koj da bidi pred da pocnat pripremite I posle raet da go cekame proletniot del
No mislam I bez da zemime nekoj pak sme glavni konkurenti I mu udrija samar na Detonit so mu go zedoa Kerim oti sega plus kako iminja sme za vtoro mesto ne se mislam deka Kostov kako mnogu da mi luta no ke izdrzime do na Leto no za mene najvazno e konecno da se resi so finasiranjeto na klubot I da se napraj platforma I sponzortsvo kako so treba za prva liga a ima dobri najavi I muabeti no dali se vistina ili samo spremanje teren za pred izbori vremeto ke pokazi

P.S.Bas mi e zal za Razmo so ke mora da se operira na kolenoto so znaci minimum 6 e vo aut kako so ke fali Borjan a treba I da mu kazat na nekoj ako ne racunaat a ne da gi lazat I ne dobivaat sansa

Stom pisaa deka utre pocnuvaat pripremite najverojatno tolku ke bidi od novi igraci osven nekoj slucajno ako nema kade na krajot da go zemime ,vtora rabota ova ne se zasiluvanja ne deka ne cinat novite dvanigraci tuku deka popolnuvame samo mesta kade sto ni faleja igraci posle povredata na razmo so kerim kako I ocko so toa da se osigura zaden vezen nazad so znaci po moe fali bek kako I klasicen spic so imam pisano deka pet godini igrame edinstveno nie bez klasicen spic pa improvizirame so sime, spirko,miki a borce veke ne go ni klavaat a od druga strana mnogu malku ima slobodni napagaci plus sme 2liga tesko koj bi dosol pa da ne se povtoruvam Edina sansa za eventualen uspeh ako ne klavam deka sigurno mora I ke vlezime prva liga e da se najdi spoznor I nov gazda za da bidime po raet barem na pet ako ne I poveke godini no I za toa posledno izleguvaat muabeti deka ke odi tesko oti tie so bea planirani se zbora da odat vo rakometo bidejki ima spekulacii da si odi eurofarm od rakometo no so I da bidi vremeto ke pokazi kako I izborite za zal

da ne se lazime ovie zasiluvanja deka se, idat od kluboj sho igrat poslab fudbal od pelister i tamu ne prat nekakva razlika, zasiluvanje vo prava smisla teshko deka ke imame realno koj ke ti dojdi vtora liga, se nadevam nema da zamrsi to detonit i nekako ke se dovleckame do prva liga

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom