Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Танушев ако повреди, ќе се поздравиме, толку.

Инаку, реков Струга дава гол лаганица.

Не чека тешка борба за опстанок! Му поништи чист гол и не свирна пенал за нив... чиста среќа како заврши ова 1-1. Дај нека се напрај една платформа како ракометот исто и глата рает. Дали знај некој уште колку остана од долгот на клубот?

Искрено, мислам дека супер ќе беше да изгубевме.

Макар, одамна изгубив надеж дека на некој можи да му дојди умот во клубот, така да тотално сеедно.

Ни победваме ни губиме, секој бод планина. Не ги пратам другите клубој како играт, али досега на Пелистер, освен првата со пандевци другите утакмици е мачење за гледање. Ужас фудбал, дури и чудно 12 бода шо имаме. Ако нема некоја интервенција на полусезона во составот, стварно не знам како би се спасиле. Академија не ми се верва да отпадни, а уште помалку ренова

Резил денес и да се повторам наместо да се крева формата секој натпревар сме полоши од претходниот катастрофа жива сме треба да го одврзат ќесето и земат играчи шо дека ќе си замини зоче ко тие се играчите проблемот е во парите нека има уште пет шест играчи па ако некој не го клат да се буниме вака шо без танушев со борче напред и ова е многу лошо многу лошо требаше 0-3 да загубиме пенал чист гол цела среќа судијата шо се изгуби и зедовме бод ама немаше потреба на крајот струга да прат тензија и кавги оти можи ќе следува санкција од ффм пак ќе речам резил не се свесни шо дрес носата повеќе од поливината играчи

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Играчите се тие. Играчите си ги донесе ваљда овај со поткустрените фармерчиња. Ниту ги донесов јас, ниту пак било кој друг.

Пари да фрлат пак за играчи, жими топките. Доста е.

Квалитет ниту имало, ниту ќе има. Нека си играт децата таму, нека си трчкат и то е то. Нека си бидат таму петто, шесто, седмо место, кое и да е, доволно е.

Играчите се тие. Играчите си ги донесе ваљда овај со поткустрените фармерчиња. Ниту ги донесов јас, ниту пак било кој друг.

Пари да фрлат пак за играчи, жими топките. Доста е.

Квалитет ниту имало, ниту ќе има. Нека си играт децата таму, нека си трчкат и то е то. Нека си бидат таму петто, шесто, седмо место, кое и да е, доволно е.
Kolku pari tolku,muzika so ovaj budzet nema so da barame osven opstanok ama za toa ako nekoj e gazda na klubot treba da go odvrzi keseto da daj pari da si go bara careto dali ke dava premii pogolemi da kreni motivacija dali ke si zemi uste igraci menuva treneri negov problem so nie da se neevirame pak neka mu ja dumaat tie ako ne neka si kazat deka ne mozat ova isto random kako nekoj da go zemi klubot samo so opstinski pari i mali donacii od tie sponzorite ne odime daleku ama i igracite od kontakt me vadat manekeni be so cest na eden dva isklucoci site drugite kolku da se izigra radi reda namesto da grizat kopaat po terenot barem da mavaat ako ne mozat tie cupinja sekoj natprevar po labavo ete tanusev aut na podolgo vreme e sega tatko mi najdo neka go zemat gol da daj upm nervi iskinavme za dzabe

Kolku pari tolku,muzika so ovaj budzet nema so da barame osven opstanok ama za toa ako nekoj e gazda na klubot treba da go odvrzi keseto da daj pari da si go bara careto dali ke dava premii pogolemi da kreni motivacija dali ke si zemi uste igraci menuva treneri negov problem so nie da se neevirame pak neka mu ja dumaat tie ako ne neka si kazat deka ne mozat ova isto random kako nekoj da go zemi klubot samo so opstinski pari i mali donacii od tie sponzorite ne odime daleku ama i igracite od kontakt me vadat manekeni be so cest na eden dva isklucoci site drugite kolku da se izigra radi reda namesto da grizat kopaat po terenot barem da mavaat ako ne mozat tie cupinja sekoj natprevar po labavo ete tanusev aut na podolgo vreme e sega tatko mi najdo neka go zemat gol da daj upm nervi iskinavme za dzabe

Vikas deka budzet imame bilo kakov??? Ili e budzet koj daj pari ke se isplati i igraci i treneri i se... to za mene ne e budzet na seriozen klub... :/
Ima uste dosta kola do krajot ako ima stvarno budzet nekakov neka zemat igraci asolni ako sakat opstanok ako ne vtora liga ke si igrame sekoja godina i ajt tamu.

Ако ви се повреди Танушев посериозно, толку е од вас сезонава...
И да не се повреди, толку е од нас сезоната. Уште со потезите пред да почни сезоната, управата експресно го испадна клубот

tanusev ke go nemame dolgo vreme? ima nekoj info za to?
Sreda odi na MRT pa ke se znaj kolku vreme ke nedostasuva ama 99% ja propusta Nedela so Borec vo Veles pa sakale ili ne ke mora na kontra da igrame i se nadevam ke iznenadime

Па во Велес не можиме да добиеме и да не излезат на терен тие. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom