Ако ви се повреди Танушев посериозно, толку е од вас сезонава...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku pari tolku,muzika so ovaj budzet nema so da barame osven opstanok ama za toa ako nekoj e gazda na klubot treba da go odvrzi keseto da daj pari da si go bara careto dali ke dava premii pogolemi da kreni motivacija dali ke si zemi uste igraci menuva treneri negov problem so nie da se neevirame pak neka mu ja dumaat tie ako ne neka si kazat deka ne mozat ova isto random kako nekoj da go zemi klubot samo so opstinski pari i mali donacii od tie sponzorite ne odime daleku ama i igracite od kontakt me vadat manekeni be so cest na eden dva isklucoci site drugite kolku da se izigra radi reda namesto da grizat kopaat po terenot barem da mavaat ako ne mozat tie cupinja sekoj natprevar po labavo ete tanusev aut na podolgo vreme e sega tatko mi najdo neka go zemat gol da daj upm nervi iskinavme za dzabeИграчите се тие. Играчите си ги донесе ваљда овај со поткустрените фармерчиња. Ниту ги донесов јас, ниту пак било кој друг.
Пари да фрлат пак за играчи, жими топките. Доста е.
Квалитет ниту имало, ниту ќе има. Нека си играт децата таму, нека си трчкат и то е то. Нека си бидат таму петто, шесто, седмо место, кое и да е, доволно е.
Vikas deka budzet imame bilo kakov??? Ili e budzet koj daj pari ke se isplati i igraci i treneri i se... to za mene ne e budzet na seriozen klub... :/Kolku pari tolku,muzika so ovaj budzet nema so da barame osven opstanok ama za toa ako nekoj e gazda na klubot treba da go odvrzi keseto da daj pari da si go bara careto dali ke dava premii pogolemi da kreni motivacija dali ke si zemi uste igraci menuva treneri negov problem so nie da se neevirame pak neka mu ja dumaat tie ako ne neka si kazat deka ne mozat ova isto random kako nekoj da go zemi klubot samo so opstinski pari i mali donacii od tie sponzorite ne odime daleku ama i igracite od kontakt me vadat manekeni be so cest na eden dva isklucoci site drugite kolku da se izigra radi reda namesto da grizat kopaat po terenot barem da mavaat ako ne mozat tie cupinja sekoj natprevar po labavo ete tanusev aut na podolgo vreme e sega tatko mi najdo neka go zemat gol da daj upm nervi iskinavme za dzabe
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
И да не се повреди, толку е од нас сезоната. Уште со потезите пред да почни сезоната, управата експресно го испадна клуботАко ви се повреди Танушев посериозно, толку е од вас сезонава...
Sreda odi na MRT pa ke se znaj kolku vreme ke nedostasuva ama 99% ja propusta Nedela so Borec vo Veles pa sakale ili ne ke mora na kontra da igrame i se nadevam ke iznenadimetanusev ke go nemame dolgo vreme? ima nekoj info za to?