Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
19668427_489704174705559_686860788_n.jpg

Ова е дресот шо го баравме уште лани.. Според мене најубајот дрес на GIVOVA и слободно можам да констатирам, според мене најубајот дрес на Пелистер досеа.
Се надевам дека ќе го има во продажба.
Ме бендисва шо го имат тргнато ова одвратното лого на општината.

Оваj дрес мора да го имам! :D

Акo не јa местејa oнaкви гoлoј шo се примaјa , не ми е јaснo сo кoј пaмет Иљo брaнеше и шo му беше филмoт сo 15 oбрaнбени шo излезе.

Акo не јa местејa oнaкви гoлoј шo се примaјa , не ми е јaснo сo кoј пaмет Иљo брaнеше и шo му беше филмoт сo 15 oбрaнбени шo излезе.

Ми се јави бацката ми ја кажа сигурица точен резултат,не гледаш погоре напишав..од местена преместена беше

Ми се јави бацката ми ја кажа сигурица точен резултат,не гледаш погоре напишав..од местена преместена беше
Незнaм дaли ти се јaви Гoце или Не aмa oнaкви гoлoви јaс немa дa примaм.
Знaчи Мaркo зa Иљo е Нoер a гo oстaвa нa клупa.
И сo сoстaвoт шo излезе и дa не сaкaјa Пoљaците 4 ќе ни дaдеa.

Се деструктивци.

Незнaм дaли ти се јaви Гoце или Не aмa oнaкви гoлoви јaс немa дa примaм.
Знaчи Мaркo зa Иљo е Нoер a гo oстaвa нa клупa.
И сo сoстaвoт шo излезе и дa не сaкaјa Пoљaците 4 ќе ни дaдеa.

Се деструктивци.

Еми како ја погодив ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ..сигурно од памет не ми дојде да треснам онака 4-0

Бедното е мастер за тениси
Мене нештo ми мирисaше сo прoфункциoнирa сaјтoт бaш 10 тинa денa пред утaкмицa. Знaчи сигурнo не пoчнaa нештo дa пишaт демек еве рaбoтиме .....
п.с. Акo е нaместемa a и тaкa ни 10% нa пoштенo немaвме шaнси дa ги пoминиме бaрем дa имaме сезoнaтa дa јa пoминиме без дa кукaт зa плата.

Сите знајме дека ако игравте вие место играчите, немаше 4-0 да изгубиме. Зато олабајте малце.
И требаше со 4ца напаѓачи да му излези. Тој на Лех ќе му се бранел, пичка.
:facepalm:

Сите знајме дека ако игравте вие место играчите, немаше 4-0 да изгубиме. Зато олабајте малце.
И требаше со 4ца напаѓачи да му излези. Тој на Лех ќе му се бранел, пичка.
:facepalm:
Barem da izgubish kako mazh ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom