Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Turnovo ke se fuzira so akademija pandev i ke si igraat vtora liga so znaci nema tovaranje no ako ne daj boze treba se ke se napraj ne smee ovaa sansa skapo platena da se izgubi za prva ligaЧекајте бе другари.Имаме бараж за играње,не почнувајте предвреме со славења и планој.
Или и со Турново е товарена,а јас не сум информиран?
Камчев/Мијалков ваљда беа во Турново само Здравје ко спонзорираше.
Turnovo ke se fuzira so akademija pandev i ke si igraat vtora liga so znaci nema tovaranje no ako ne daj boze treba se ke se napraj ne smee ovaa sansa skapo platena da se izgubi za prva liga
Tie gore spomenatite sponzori po avtomatizam sega se kaj nas preku pelisterka zik pelagonija stopanska banka i se so kupija vo Bitola ...
Пандев посекако ќе игра втора лига,не вервам дека ќе имат потреба да се фузират со Турново.Turnovo ke se fuzira so akademija pandev i ke si igraat vtora liga so znaci nema tovaranje no ako ne daj boze treba se ke se napraj ne smee ovaa sansa skapo platena da se izgubi za prva liga
Tie gore spomenatite sponzori po avtomatizam sega se kaj nas preku pelisterka zik pelagonija stopanska banka i se so kupija vo Bitola ...
Абе ја разбирам твојата желба за Пелистер,исто и моја е ,ама работите многу поинакви се за жал.Прво ништо не е готово бидејќи ќе играме бараж,значи сеуште не сме во 1 лига (се можи да се случи,дапобедиме,да изгубиме).Второ,во оваа лига кај што испаѓаат 4 екипи Пелистер во иднина доколку влези во 1 лига според мене би бил потенцијален клуб кај што секоја прва или втора сезона би испаднал во 2 лига и потоа пак да се враќаме.Трето,јас мислам дека членовите од форумот ќе се сложат за - ФАМОЗНИТЕ СПОНЗОРИ НА ПЕЛИСТЕР....Уште и Европа да играме велиш???Немој,те молам баш ме потсети на Јани Макрадули во една изјава ко рече дека Пелистер догодина ќе игра со Реал МадридAbe bajram si praev i za to deka ke igrame baraz ko site se otkazaa a sega ete ti kazvam deka vgodina Pelister ke igra vo evropa a dali ke bidime treti cetvrti ili preku kupot ke vidime ama jasno e deka so novite sponzori ke bidi poarno ...
Абе ја разбирам твојата желба за Пелистер,исто и моја е ,ама работите многу поинакви се за жал.Прво ништо не е готово бидејќи ќе играме бараж,значи сеуште не сме во 1 лига (се можи да се случи,дапобедиме,да изгубиме).Второ,во оваа лига кај што испаѓаат 4 екипи Пелистер во иднина доколку влези во 1 лига според мене би бил потенцијален клуб кај што секоја прва или втора сезона би испаднал во 2 лига и потоа пак да се враќаме.Трето,јас мислам дека членовите од форумот ќе се сложат за - ФАМОЗНИТЕ СПОНЗОРИ НА ПЕЛИСТЕР....Уште и Европа да играме велиш???Немој,те молам баш ме потсети на Јани Макрадули во една изјава ко рече дека Пелистер догодина ќе игра со Реал МадридAbe bajram si praev i za to deka ke igrame baraz ko site se otkazaa a sega ete ti kazvam deka vgodina Pelister ke igra vo evropa a dali ke bidime treti cetvrti ili preku kupot ke vidime ama jasno e deka so novite sponzori ke bidi poarno ...
Чисто само заради тоа шо го сакам мак фудбалот да ви дадам еден совет. Искористете што ќе влезете у прва лига и избркајте све од клубот па ако треба и вие бидете у управа и со младинци играјте. Не ја правете нашата грешка. Тие што многу добро го пратат нашиов фудбал ќе сфатат што зборам. Поздрав дечки.